Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Apple MacBook Pro 16inch Touch Bar 6-core i7 2.6GHz, 16GB, 512GB SSD, Radeon Pro 5300M-4GB, Space Grey, INT KB

MVVJ2ZE/A
Precomanda - Stoc furnizor
Pretul in puncte: 12669 puncte
Puncte fidelitate: 127 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandApple Garantie (luni)12 Nr. zile livrare (aprox)40

Apple MacBook Pro Cel mai bun, pentru cei mai buni.

Proiectat pentru cei care sfidează limitele și schimbă lumea, noul MacBook Pro este de departe cel mai puternic notebook pe care l-am creat vreodată. Cu un captivant ecran Retina de 16 inchi, procesoare ultrarapide, placă video de ultimă generație, cea mai mare capacitate a bateriei oferită vreodată de un MacBook Pro, o nouă tastatură Magic Keyboard și spațiu de stocare extins, acesta este un notebook pro prin excelență, pentru un utilizator profesionist prin excelență.

Ecran Retina de 16 inchi
pentru o experiență de vizualizare captivantă.

Procesor cu până la 8 nuclee
pentru a susține activități solicitante.

Spațiu de stocare SSD de până la 8 TB
- cea mai mare capacitate întâlnită la un notebook.

Până la 64 GB de memorie
pentru fișiere mari și multitasking cursiv.

Placă video AMD Radeon Pro seria 5000M
pentru randare rapidă și redare fără întreruperi.

Sistem audio cu șase difuzoare și microfoane la calitate de studio
pentru sunet spectaculos și înregistrări de o super claritate.

Ecran Retina
Un spațiu de lucru mare și superb. Ca să faci lucruri mari și superbe.

Noul computer MacBook Pro este dotat cu un ecran Retina de 16 inchi uimitor - cel mai mare ecran Retina oferit vreodată de un notebook Mac. Oferă luminozitate de 500 de niți, pentru tonuri spectaculoase și nuanțe strălucitoare de alb, dar și nuanțe intense de negru, datorită alinierii foto precise a moleculelor de cristal lichid. Iar gama cromatică P3 largă permite imagini și videoclipuri strălucitoare, în culori reale. Astfel că, indiferent unde te afli, îți vei vedea proiectele în cea mai bună lumină posibilă.

MacBook Pro de 16 inchi oferă o performanță la un cu totul alt nivel decât cel oferit în mod uzual de un notebook. Datorită designului termic mai avansat, procesorul Intel Core i9 cu până la 8 nuclee și 16 thread-uri de procesare susține o performanță mai ridicată, pentru perioade de timp mai lungi. Acesta oferă o performanță cu până la de 2,1 ori mai mare decât cea a unui MacBook Pro cu 4 nuclee. Astfel că, fie că procesezi zeci de piese și efecte, randezi modele 3D sau compilezi și testezi cod, vei face toate astea într-o clipă.

Până la 64 GB de memorie DDR4 înseamnă multi­tasking mai eficient. MacBook Pro de 16 inchi folosește memorie DDR rapidă la 2666 MHz – până la 64 GB – pentru o performanță cursivă, indiferent că încarci sute de sample-uri audio, editezi imagini cu miliarde de pixeli sau rulezi mai multe mașini virtuale.

Grafică
Superputerea de a schimba realitatea.
Placa video AMD Radeon Pro seria 5000M livrează cea mai mare putere grafică întâlnită vreodată la un MacBook Pro. Modelul de bază al lui MacBook Pro de 16 inchi este de două ori mai rapid decât modelul de bază al generației anterioare, pentru redare fără întreruperi și randare mai rapidă a videoclipurilor de definiție ultra-înaltă.

Nou
Pentru lucrul cu proiecte grafic-intensive precum randarea 3D sau dezvoltarea de jocuri high-end, poți să supraîncarci MacBook Pro cu placa opțională Radeon Pro 5600M. Cu cele 40 de unități de calcul și 8 GB lățime de bandă înaltă, acest super GPU aduce pe MacBook Pro un cu totul nou nivel de putere grafică de clasă desktop.

Poza

MacBook Pro de 16 inchi ridică eficiența fluxului de lucru la un cu totul alt nivel. Tastatura Magic Keyboard conține un mecanism rafinat de tip foarfecă, cu o cursă de 1 mm pentru o experiență de tastare receptivă, silențioasă și confortabilă. Opțiunea Touch Bar aduce scurtăturile importante în prim-plan, iar Touch ID oferă autentificare rapidă. O tastă Escape dedicată îți permite să comuți rapid între moduri și vizualizări. Iar tastele săgeți în formă de T inversat permit o navigare cursivă, indiferent că treci printre linii de cod, parcurgi foi de calcul sau te joci.

Audio
Bass mai puternic.
Microfon mai performant.
MacBook Pro are o voce puternică. Sistemul audio cu șase difuzoare are ca rezultat un sunet stereo care umple încăperea - ceva ce n-ai mai auzit de la un notebook până acum. Wooferele duble anti distorsiuni, reduc dramatic vibrațiile sistemului pentru un sunet mai clar și mai natural, adăugând un interval de jumătate de octavă mai jos la bass. Iar sistemul format din cele trei microfoane la calitate de studio rivalizează cu microfoanele profesioniste terțe, pentru crearea de podcasturi clare sau pentru a înregistra muzică din mers.

Stocare
Ia-ți tot studioul cu tine.
MacBook Pro de 16 inchi are un spațiu de stocare SSD de până la 8 TB - cel mai mare spațiu de stocare disponibil pe un notebook. Așa că poți lua cu tine galeriile de poze sau videoclipuri, indiferent unde mergi. Și datorită vitezelor ultrarapide, fișierele mari se încarcă instantaneu iar aplicațiile pro se lansează într-o clipă.

Baterie
Te ține bateria și pentru ore suplimentare de muncă.
MacBook Pro de 16 inchi are bateria cu cea mai mare capacitate pe care am folosit-o vreodată într-un notebook. Bateria litiu-polimer de 100 Wh susține un ecran mai mare și livrează o putere maximă susținută mai mare și, în același timp, are o autonomie mai mare, de până la 11 ore de navigare wireless pe web și redare de conținut video.22 Așa că ai mai mult timp să lucrezi între încărcări - fie că ești în modul autonom sau conectat la rețea.

Cip de securitate Apple T2
Securitate de ultimă generație.
Fiecare MacBook Pro e dotat cu cipul de securitate Apple T2 – a doua generație a cipului de silicon special conceput de Apple pentru ca MacBook Pro să fie și mai sigur. Cipul include un coprocesor Secure Enclave care susține Touch ID și oferă baza pentru noi capabilități de pornire securizată și stocare criptată. De asemenea, integrează numeroși controleri discreți, inclusiv controlerul sistemului de management, controlerul audio și controlerul SSD, într-unul singur.

Cel mai puternic și mai adaptabil port întâlnit vreodată. Punct.
Thunderbolt 3 combină lățimea de bandă ultra-ridicată cu super-flexibilitatea standardului industriei USB‑C pentru a crea un port universal turat la maximum. Acesta integrează transfer de date, încărcare și ieșire video într-un singur conector, oferind o rată de transfer de până la 40 Gb/s pentru o lățime de bandă de două ori mai mare față de Thunderbolt 2. MacBook Pro este dotat cu patru porturi, ca să poți face toate astea de pe oricare latură. Dispozitivele existente se pot conecta ușor, cu ajutorul unui cablu sau adaptor. Iar Thunderbolt 3 are o mufă inversabilă, așa că indiferent cum îl conectezi, este întotdeauna pe partea corectă.


Comparativ cu modelul MacBook Pro din generația anterioară.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate folosind Logic Pro X 10.4.7 cu un proiect constând din 253 de piese cu instanța plug-in Amp Designer aplicată. Piesele individuale au fost activate în timpul redării, până la supraîncărcarea CPU-ului. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testare efectuată cu MATLAB și Simulink R2019b Actualizarea 1 și  Parallel Computing Toolbox folosind un model de dinamică a vehiculelor. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Autodesk Maya 2019 a fost testat folosind o scenă de 144,8 MB. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate folosind Blackmagic Fusion 16.1; s-au randat 100 de cadre dintr-un proiect pe disc la dimensiune completă. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate folosind Mathematica v12 cu benchmark încorporat, WolframMark. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Teste efectuate folosind Xcode versiunea 11.1. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate folosind proiectul NACA 0012 cu 2000 de iterații. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Prelansarea Adobe Photoshop 2020 21.0.0 a fost testată folosind filtre cu efect de cristalizare, pointilism, blur radial, praf/zgârieturi și filtre mediane. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Pixelmator Pro 1.5 a fost testat folosind o imagine de 54,3 MB. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Versiunea de Adobe Lightroom Classic 9.0 de dinaintea lansării a fost testată folosind 780 de imagini RAW. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate folosind prelansarea Adobe Premiere Pro 14.0.0 folosind un clip video REDCODE® RAW de 5 minute la 23,98 cadre pe secundă, cu calibrare completă de culori. Calibrarea culorilor a fost efectuată folosind LUT din panelul Culori Lumetri în Adobe Premiere. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și sisteme de livrare MacBook Pro de 15 inchi cu procesor quad-core Intel Core i7 la 3,1 GHz cu 16 GB de RAM. Testele au fost efectuate cu Final Cut Pro 10.4.7 folosind un proiect Multicam de 50 de secunde cu 11 fluxuri video Apple ProRes RAW la rezoluție de 4096x2160 și 23,98 de cadre pe secundă. Redarea Multicam cu Angle Viewer în Final Cut Pro a fost configurată să afișeze 16 unghiuri. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM, sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 32 GB de RAM și sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,3 GHz cu 16 GB de RAM. Prelansarea Adobe Photoshop 2020 21.0.0 a fost testată folosind un fișier de 12,5 GB și funcții de rotire, mască neclară, culoare automată și funcții de scalare. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Teste efectuate de Apple în mai 2020 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,4 GHz și placă grafică Radeon Pro 5600M cu memorie HBM2 de 8 GB, 64 GB RAM și 8 TB SSD și sisteme de livrare MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 5500M cu memorie GDDR6 de 4 GB, 16 GB RAM și 1 TB SSD, precum și sisteme MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 560X cu memorie GDDR5 de 4 GB, 16 GB RAM și 512 GB SSD. Cinema 4D S22 a fost testat folosind o scenă de 22,2 MB. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Teste efectuate de Apple în mai 2020 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,4 GHz și placă grafică Radeon Pro 5600M cu memorie HBM2 de 8 GB, 64 GB RAM și 8 TB SSD și sisteme de livrare MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 5500M cu memorie GDDR6 de 4 GB, 16 GB RAM și 1 TB SSD, precum și sisteme MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 560X cu memorie GDDR5 de 4 GB, 16 GB RAM și 512 GB SSD. Testele au fost efectuate cu Final Cut Pro 10.4.8 folosind un proiect de 2 minute complex, cu o varietate de resurse media, la o rezoluție de 4K. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Teste efectuate de Apple în mai 2020 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,4 GHz și placă grafică Radeon Pro 5600M cu memorie HBM2 de 8 GB, 64 GB RAM și 8 TB SSD și sisteme de livrare MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 5500M cu memorie GDDR6 de 4 GB, 16 GB RAM și 1 TB SSD, precum și sisteme MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 560X cu memorie GDDR5 de 4 GB, 16 GB RAM și 512 GB SSD. Testele au fost efectuate cu DaVinci Resolve Studio 16 folosind 10 efecte comune și un proiect UHD de 10 secunde la rezoluție de 3840x2160 și 24 de cadre pe secundă. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Teste efectuate de Apple în mai 2020 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,4 GHz și placă grafică Radeon Pro 5600M cu memorie HBM2 de 8 GB, 64 GB RAM și 8 TB SSD și sisteme de livrare MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 5500M cu memorie GDDR6 de 4 GB, 16 GB RAM și 1 TB SSD, precum și sisteme MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 560X cu memorie GDDR5 de 4 GB, 16 GB RAM și 512 GB SSD. Testele au fost efectuate cu Unity 2018.3.6f1 folosind versiunea demo Book of the Dead, la rezoluție 1440x900. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Teste efectuate de Apple în mai 2020 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,4 GHz și placă grafică Radeon Pro 5600M cu memorie HBM2 de 8 GB, 64 GB RAM și 8 TB SSD și sisteme de livrare MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 5500M cu memorie GDDR6 de 4 GB, 16 GB RAM și 1 TB SSD, precum și sisteme MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 560X cu memorie GDDR5 de 4 GB, 16 GB RAM și 512 GB SSD. Total War: THREE KINGDOMS v1.0.8, testat utilizând valoarea campaign_benchmark încorporată, la o rezoluție de 1440x900, cu configurări medii. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Teste efectuate de Apple în mai 2020 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,4 GHz și placă grafică Radeon Pro 5600M cu memorie HBM2 de 8 GB, 64 GB RAM și 8 TB SSD și sisteme de livrare MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 5500M cu memorie GDDR6 de 4 GB, 16 GB RAM și 1 TB SSD, precum și sisteme MacBook Pro de 15 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 de 2,3 GHz și placă grafică Radeon Pro 560X cu memorie GDDR5 de 4 GB, 16 GB RAM și 512 GB SSD. Testele au fost efectuate cu Fortnite v12.50, folosind 4 minute dintr-o reluare a unui joc (Capitolul 2, Sezonul 1), la o rezoluție de 2688x1680 pentru sistemele MacBook Pro de 16 inchi și la o rezoluție de 2560x1600 pentru sistemele de 15 inchi, cu configurări de calitate înalte. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,4 GHz cu 64 GB de RAM și SSD de 4 TB. Testat cu FIO 3.16, dimensiune solicitată de 1024 KB, fișier de testare de 150 GB și IO depth=8. Testele funcționale se efectuează utilizând sisteme de computere specifice și reflectă performanțele aproximative ale MacBook Pro.
Testare efectuată de Apple în octombrie 2019 folosind sisteme de preproducție MacBook Pro de 16 inchi cu procesor 8-core Intel Core i9 la 2,3 GHz cu 16 GB de RAM și SSD de 1 TB. Testul navigării wireless pe internet măsoară autonomia bateriei navigând pe 25 de site-uri web populare, cu luminozitatea ecranului setată la 12 clicuri de jos sau 75%. Testul de redare a unui film Apple TV măsoară autonomia bateriei redând conținut HD la 1080p, cu luminozitatea ecranului setată la 12 clicuri de jos sau 75%. Testul standby măsoară autonomia bateriei permițând unui sistem conectat la o rețea wireless și autentificat într-un cont iCloud să intre în modul standby cu aplicațiile Safari și Mail lansate și cu toate setările de sistem pe varianta implicită. Autonomia bateriei variază în funcție de utilizare și configurație; consultă apple.com/ro/batteries pentru informații suplimentare.
Brand:
Apple
Garantie (luni):
12
Nr. zile livrare (aprox):
40

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu