Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blackmagic Design ATEM Mini Pro - switcher si encoder video

in stoc
Pretul in puncte: 2827 puncte
Puncte fidelitate: 28 puncte

 STOC LIMITAT

BrandBlackmagic Design Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)4
3317 Lei
2827 Lei
Discount: 490 Lei
+
Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €

Blackmagic Design ATEM Mini Pro - switcher si encoder video

- Același panou posterior ca ATEM Mini
- Transmiteți videoclipuri HD până la 1080p HD direct din mixerul video
- Butoane dedicate pentru STREAM, ON-AIR si RECORD
- Encoder hardware, astfel încât nu mai este nevoie de software spulimentar pentru a efectua streamingul.
- Caracteristici complete de asistență și control pentru camerele BMPCC 6K și 4K
- Înregistrare pe suport extern conectat prin USB direct in format H.264
- Integrare cu Multidock pentru inregisrare simultana pe 2 sau mai multe SSD
- Personalizați setările avansate cu fișiere XML
- Software multiview cu previzualizări de PROGRAM, grafică, starea înregistrărilor, starea streamingului si audio viewmeters
- Butoane de introducere și ieșire previzualizare a programului
- Tally pentru camerele BMPCC 6K / 4K
- Sincronizare prin timecoduri automate pentru toate camerele

 

Asemănător predecesorului său ATEM Mini, mixerul video ATEM Mini Pro de la Blackmagic Design este un switcher video cu patru intrări video prin HDMI, cu un panou de control integrat proiectat pentru transmisia LIVE pe diverse CDN-uri, in calitate HD. Împreună cu actualizarea controlului software, Mini Pro se bazează pe Mini cu caracteristici precum rata fluxului de date în direct și informațiile despre stare, un codificator hardware încorporat, înregistrare simultană la unități USB, schimb de operații la cald cu Multidock Blackmagic, o înregistrare adăugată și butoane de flux, cache în flux, un generator de coduri de timec, previzualizare a programului multiview, suport pentru suport și asistență pentru Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K și 4K pentru a fi utilizate ca surse de difuzare.

 

Panoul de control software al mixerului video ATEM Mini PRO este utilizat pentru controlul și configurarea mixerului atat prin USB cat si prin Ethernet și vă permite să monitorizați data rate-ul, viewmetere audio, sa controlati setarile mixerului și cele ale STREAM-ului dvs. live. Funcțiile avansate includ posibilitatea inginerilor de a încărca un fișier de configurare XML pentru a ușura modificarea tuturor setărilor simultan.

Panoul de control hardware are aceleași tipologie de butoane de control retroiluminate, ușor de vizualizat, ce permit selectarea Inputurilor video, controlul tranzițiilor, keyer-elor, setarilor și DVE. ATEM Mini Pro dispune in plus de mai multe butoane în partea dreaptă, cum ar fi un buton de înregistrare rapidă, care vă permite să înregistrați instantaneu STREAM-ul live pe un dispozitiv conectat prin USB sau, ținând-o apăsată, puteți schimba unitățile atunci când folosiți Blackmagic MultiDock, dacă aveți nevoie să treceți rapid la editare. De asemenea, butoanele AIR și STREAM au fost adăugate pentru a porni instantaneu și a opri fluxul dvs. odată ce este configurat în controlul software. Butoanele VIDEO OUT din partea dreaptă vă permit să selectați o previzualizare a programului pentru fiecare sursă, astfel încât să vă asigurați că fiecare sursă este gata să fie selectata.

Brand:
Blackmagic Design
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
4
Specificatii Mixer Video
Input:
 • 4 x HDMI