Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blackmagic Design ATEM Television Studio HD

SWATEMTVSTU/HD
5219 Lei
4593 Lei
Discount: 626 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 46 puncte

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
 • — 12 - 24 luni garantie
 • Rate exclusiv online
 • — 14 zile drept de retur
 • — Consultanta tehnica
 • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandBlackmagic Design Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)5

Blackmagic Design ATEM Television Studio


Transformați orice eveniment într-un program de televiziune de calitate!
Indiferent dacă sunteți radiodifuzor sau chiar student, educator, videographer sau radiodifuzor web, ATEM Television Studio este perfect pentru a crea programe de calitate difuzate de la evenimente live. Puteți genera programe live pentru a fi afișate pe televizoare mari sau proiectoare, duplicați și distribuiți copii spre vânzare sau conectați ieșirea la un encoder pentru streaming pe internet! Cel mai bun dintre ele, aveți atât conexiuni HDMI, cât și SDI, astfel încât să funcționeze cu totul, de la camere de consum, computere și console de jocuri video, până la camera broadcast! Conectați-vă doar la camere, un display și la laptop-ul dvs. care rulează panoul de control software!

Broadcast
Creați programe HD cu mai multe camere în timp real! Cu ATEM Television Studio HD vă mixati spectacolul in timp ce se intampla, deci nu trebuie să vă petreceți timp în post-producție! Este ideal pentru sport live, emisiuni de studio și multe altele!

Nunti Live
Creati evenimente de nunta live! Acum puteti inregistra si edita in acelasi timp, lucru care va poate salva foarte mult timp in partea de post productie, astfel incat puteti livra materialul final, catre clientul dvs, in timp record. In plus, daca adaugati la configuratia dvs si un Blackmagic Duplicator 4K, puteti crea copii ale evenimentului ce pot fi inmanate invitatilor chiar la terminarea eveimentului.

Conferinte si Seminarii
Comutati instant intre camere si imaginile din computer, prezentari, slide-uri, etc. Adaugati Picture in picture sau diverse tranzitii, simultan puteti inregistra conferinta cu ajutorul unui HyperDeck Mini! Deasemenea puteti conecta mixerul la un Blackmagic Duplicator 4K ca sa puteti face copii in timp real cu evenimentul, pentru a putea furniza invitatilor inregistrarea, chiar la finalul acestuia.

Competitii de Gaming
Acum puteti inregistra orice moment palpitant din timpul competitiilor, avand conectati mai multi jucatori via HDMI, folositi efectul de PIP (picture in picture) si setul de casti cu microfon pentru a putea adauga un cometariu live.

Internet Broadcasting
Creati propriul talk-show pe internet! Puteti face streaming live al propriilor productii conectand mai multe camere video, puteti folosi Skype pentru invitati care nu se afla prezenti, adaugati logo-uri si titles, mixatile impreuna in timp real.

Cu Blackmagic Design ATEM Television Studio aveti la indemana posibilitatea de a folosi:

 • Tranzitii (Cut, Mix, Dip, Wipe, DVE)
 • Upstream Keyer (Luma Key, Linear Key, Chroma Key, Pattern Key)
 • Downstream Keyers
 • Audio Mixer
 • Multiview
 • Media Player
 • Color Corection
 • Built-in LCD
 • Transition Slider
Brand:
Blackmagic Design
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
5

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu