Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blackmagic Design Video Assist 5 inch

HYPERD/AVIDAS5HD
2598 Lei
2279 Lei
Discount: 319 Lei
Precomanda - Stoc furnizor
Puncte fidelitate: 23 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandBlackmagic Design Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)5

BLACKMAGIC VIDEO ASSIST
Monitorizare de înaltă rezoluție și înregistrare profesională
pentru orice cameră

Vedeți și capturați fiecare detaliu cu încredere!
Indiferent dacă este vorba despre o nunta, un film indie sau o reclama de televiziune, trebuie să vă asigurați că imaginile dvs. sunt perfect clare și capturate la cea mai înaltă calitate posibilă, indiferent de tipul camerei pe care o utilizați. Blackmagic Video Assist funcționează cu totul de la camerele digitale bazate pe DSLR la cele mai vechi și chiar și cele mai recente camere digitale de film. Când filmați o nuntă, există doar o singură șansă de a o face corect, iar dacă sunteți un regizor indie, doriți ca filmul dvs. să arate la fel de bun ca un film de la Hollywood când este proiectat la festivaluri. Blackmagic Video Assist vă ajută să vă asigurați că fiecare imagine este focalizată și vă oferă calitate profesionala la aceleasi standarde ca la marile productii de film sau a productiilor TV consacrate.
 
Acum este ușor să adăugați monitorizare profesională și înregistrare la orice cameră SDI sau HDMI cu BlackMagic Video Assist! Aveți un afișaj tactil super-luminos care este mult mai mare decât afișajele găsite pe camerele DSLR, ceea ce face mai ușor să setați cu precizie focalizarea și si incadratura.
Cu BlackMagic Video Assist puteti in rregistra foarte rapid pe carduri SD la rezolutii FullHD si 4K in 10 biti 4.2.2 fisiere ProRes si DNxHD.

Blackmagic Video Assist cu un ecran de 5 "și recorder HD sau 7" Blackmagic Video Assist 4K cu înregistrare HD și Ultra HD
Disponibil în două modele interesante, puteți alege Blackmagic Video Assist cu un ecran de 5 "și recorder HD sau 7" Blackmagic Video Assist 4K cu înregistrare HD și Ultra HD, intrări analog mini mini XLR balansate, un difuzor încorporat și altele! Ambele sunt dotate cu 3D LUT, false color, focus peaking și conexiuni 6G-SDI și HDMI, astfel încât să puteți adăuga monitorizare profesională și înregistrare la orice cameră!
 
Blackmagic Video Assist 5" monitor all-in-one și recorder HD!
Blackmagic Video Assist 5" beneficiaza de un monitor de 5 inch luminous cu o rezolutie de 1920 x 1080. Este in acelasi timp si un recorder profesional ce inregistreaza pe un card SD.
Ecranul mare facilitează focalizarea și încadrarea imaginilor, iar recorderul salvează fișiere cu o calitate mult mai bună decât fișierele foarte comprimate înregistrate de DSLR! Este, de asemenea, un mod rapid și ieftin de a adăuga înregistrarea bazată pe fișiere moderne la camerele HD existente! Aveți la dispoziție 10 biți 4: 2: 2 fișiere de calitate care funcționează cu toate programele de editare majore.
 
Recorder profesional HD și Ultra HD
Înregistrare ProRes și DNxHD pe 10 biți 4: 2: 2!
Blackmagic Video Assist de 5 "înregistrează toate formatele HD până la 1080p60, iar cele 7" Video Assist 4K înregistrează HD și Ultra HD până la 2160p30. Veți obține o calitate incredibilă, difuzată pe 10 biți, 4: 2: 2 ProRes și DNxHR în fișierele Quicktime sau MXF care funcționează cu toate programele majore de editare, astfel încât să puteți începe editarea fără a le converti! Înregistrarea poate fi pornita automat prin SDI și HDMI, astfel încât să puteți rămâne focalizată pe obținerea imaginii dorite, fără a vă mai fi nevoie să vă faceți griji cu privire la funcționarea dispozitivelor suplimentare!

Inregistrare pe carduri de mare viteza
Ambele modele înregistrează video HD utilizând carduri de memorie SD standard și 7 "Video Assist 4K pot înregistra, de asemenea, pe carduri UHS-II de înaltă performanță, care sunt suficient de rapide pentru a înregistra Ultra HD! Asta inseamna ca acum este posibil sa inregistrezi Ultra HD folosind carduri low cost. Prin conectarea Video Assist la camera dvs. existentă, puteți să eliminați mediile de proprietate și cele scumpe, cum ar fi XDCAM, P2 și SxS. Cardurile UHS-II sunt complet compatibile cu sloturile standard pentru carduri SD, astfel încât să le puteți introduce doar în computer pentru a începe să editați imediat.
 
O mai bună monitorizare. Afișaj foarte luminos și clar
 
Pachetul contine:
1 x Blackmagic Video Assist
1 x SD card cu software si manual
1 x +12V Alimentator universal
 

Brand:
Blackmagic Design
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
5
Extrem de util...
Scrie un comentariu