Cookie Consent byCookie Consent by PrivacyPolicies.com

Blackmagic Design Video Assist 4K 7" HDMI/6G-SDI Recorder video

HYPERD/AVIDAS74K
4.655 Lei
4.097 Lei
Discount: 558 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 41 puncte
+
Wishlist Comparati
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
BrandBlackmagic Design Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)4

BLACKMAGIC VIDEO ASSIST 4K
Monitorizare de înaltă rezoluție și înregistrare profesională
pentru orice cameră

Vedeți și capturați fiecare detaliu cu încredere!
Indiferent dacă este vorba despre o nunta, un film indie sau o reclama de televiziune, trebuie să vă asigurați că imaginile dvs. sunt perfect clare și capturate la cea mai înaltă calitate posibilă, indiferent de tipul camerei pe care o utilizați. Blackmagic Video Assist funcționează cu totul de la camerele digitale bazate pe DSLR la cele mai vechi și chiar și cele mai recente camere digitale de film. Când filmați o nuntă, există doar o singură șansă de a o face corect, iar dacă sunteți un regizor indie, doriți ca filmul dvs. să arate la fel de bun ca un film de la Hollywood când este proiectat la festivaluri. Blackmagic Video Assist vă ajută să vă asigurați că fiecare imagine este focalizată și vă oferă calitate profesionala la aceleasi standarde ca la marile productii de film sau a productiilor TV consacrate.
 
Acum este ușor să adăugați monitorizare profesională și înregistrare la orice cameră SDI sau HDMI cu BlackMagic Video Assist! Aveți un afișaj tactil super-luminos care este mult mai mare decât afișajele găsite pe camerele DSLR, ceea ce face mai ușor să setați cu precizie focalizarea și si incadratura.
Cu BlackMagic Video Assist puteti in rregistra foarte rapid pe carduri SD la rezolutii FullHD si 4K in 10 biti 4.2.2 fisiere ProRes si DNxHD.

Blackmagic Video Assist cu un ecran de 5 "și recorder HD sau 7" Blackmagic Video Assist 4K cu înregistrare HD și Ultra HD
Disponibil în două modele interesante, puteți alege Blackmagic Video Assist cu un ecran de 5 "și recorder HD sau 7" Blackmagic Video Assist 4K cu înregistrare HD și Ultra HD, intrări analog mini mini XLR balansate, un difuzor încorporat și altele! Ambele sunt dotate cu 3D LUT, false color, focus peaking și conexiuni 6G-SDI și HDMI, astfel încât să puteți adăuga monitorizare profesională și înregistrare la orice cameră!
 
Blackmagic Video Assist 5" monitor all-in-one și recorder HD!
Blackmagic Video Assist 5" beneficiaza de un monitor de 5 inch luminous cu o rezolutie de 1920 x 1080. Este in acelasi timp si un recorder profesional ce inregistreaza pe un card SD.
Ecranul mare facilitează focalizarea și încadrarea imaginilor, iar recorderul salvează fișiere cu o calitate mult mai bună decât fișierele foarte comprimate înregistrate de DSLR! Este, de asemenea, un mod rapid și ieftin de a adăuga înregistrarea bazată pe fișiere moderne la camerele HD existente! Aveți la dispoziție 10 biți 4: 2: 2 fișiere de calitate care funcționează cu toate programele de editare majore.
 
Blackmagic Video Assist 4K
Monitor de 7” si recorder capabil sa inregistreze rezolutii UltraHD
Video Assist 4K dispune de un ecran de înaltă rezoluție de 7 ", două sloturi de card de mare viteză pentru înregistrare non-stop Ultra HD, intrări XLR mic, un difuzor încorporat și multe altele!
Ecranul mai mare are o rezolutie de 1920 x 1200, astfel încât să puteți vedea o imagine complet de 16: 9 fără bara de stare care acoperă imaginea. Video Assist 4K oferă cele mai recente sloturi SD de mare viteză UHS-II SD și poate înregistra atât 1080 HD, cât și Ultra HD până la 2160p30 pe carduri SD! De asemenea, beneficiați de două conexiuni mini XLR profesionale balansate, astfel încât să puteți conecta microfoane profesionale direct in recorder-ul video.
 
Recorder profesional HD și Ultra HD
Înregistrare ProRes și DNxHD pe 10 biți 4: 2: 2!
Blackmagic Video Assist de 5 "înregistrează toate formatele HD până la 1080p60, iar cele 7" Video Assist 4K înregistrează HD și Ultra HD până la 2160p30. Veți obține o calitate incredibilă, difuzată pe 10 biți, 4: 2: 2 ProRes și DNxHR în fișierele Quicktime sau MXF care funcționează cu toate programele majore de editare, astfel încât să puteți începe editarea fără a le converti! Înregistrarea poate fi pornita automat prin SDI și HDMI, astfel încât să puteți rămâne focalizată pe obținerea imaginii dorite, fără a vă mai fi nevoie să vă faceți griji cu privire la funcționarea dispozitivelor suplimentare! Blackmagic Video Assist 7" 4K are, de asemenea, sloturi de card, astfel încât atunci când un card este plin, aceasta continuă automat înregistrarea pe urmatorul!

Inregistrare pe carduri de mare viteza
Ambele modele înregistrează video HD utilizând carduri de memorie SD standard și 7 "Video Assist 4K pot înregistra, de asemenea, pe carduri UHS-II de înaltă performanță, care sunt suficient de rapide pentru a înregistra Ultra HD! Asta inseamna ca acum este posibil sa inregistrezi Ultra HD folosind carduri low cost. Prin conectarea Video Assist la camera dvs. existentă, puteți să eliminați mediile de proprietate și cele scumpe, cum ar fi XDCAM, P2 și SxS. Cardurile UHS-II sunt complet compatibile cu sloturile standard pentru carduri SD, astfel încât să le puteți introduce doar în computer pentru a începe să editați imediat.
 
O mai bună monitorizare. Afișaj foarte luminos și clar
 
Pachetul contine:
1 x Blackmagic Video Assist 4K
1 x SD card cu software si manual
1 x +12V Alimentator universal
 
Brand:
Blackmagic Design
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
4
Extraordinar acest monitor/recorder, pentru mine este foarte util, il folosesc pe gimbal, camera direct....de cand l-am luat cred ca trag cu el in toate ocaziile.
Scrie un comentariu
Posibil sa va intereseze si...
  • Noutati
  • Populare
  • Recent vizualizate