Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blackmagic Design

Blackmagic Design

Leading the Creative Video Revolution - Blackmagic Design

"Blackmagic Design a crescut rapid în ultimii ani, devenind una dintre cele mai inovative companii din industria producătorilor de tehnologii video broadcast.

Fondatorii Blackmagic Design au avut o lungă istorie în post-producție și inginerie. Cu experiențe extinse în televiziune și industria cinematografică de inaltă calitate, cu o adevărată pasiune pentru perfecțiune, Blackmagic s-a străduit să schimbe industria pentru totdeauna și constant, de câtva ani, reușește acest lucru.

O companie dedicată calitătii și stabilitătii, concentrându-se asupra lucrurilor de care este nevoie cel mai mult, Blackmagic a creat unele dintre cele mai discutate și revoluționare produse din industrie. Compania Blackmagic Design mai este faimoasă și pentru codec-urile lor imbatabile, în acest scop au realizat stații de lucru de calitate superioară, bazate pe software-ul și hardware-ul Blackmagic.

În noiembrie 2002, Blackmagic lansează placa de captură DeckLink și face astfel un produs menit să prelucreze cu adevărat material video pe 10 biți necomprimat pe un sistem Macintosh OS X ™, reușind astfel să aducă în fața tuturor utilizatorilor un produs care s-a transformat dintr-un vis scump într-o realitate accesibilă. Placa de captutra DeckLink a devenit un produs de vârf al pieței datorită filozofiei Blackmagic Design de a furniza "ceea ce este necesar pentru a oferi editorilor și designerilor creativi cele mai bune instrumente de cea mai înaltă calitate."

SC VIVOMAG SRL, a luat naștere în anul 2015 încercând să aducă pe piața video și foto din România un suflu nou în domeniu.
Având la bază un grup de oameni specializați în doemniul lor dar și foarte pasionați de ceea ce fac, la începutul anului 2018, a luat naștere proiectul www.vivomag.ro, magazin on-line specializat în comerciaizarea echipamentelor foto, video dar și audio pentru zona profesională dar nu numai.

VIVOMAG.RO vine că o alternativă profesionistă la oferta din piața romanasca din prezent în primiul rând prin experiența oamenilor care se află în spatele acestui proiect. Adăugăm aici studiile de specialitate dar și bogata experientă acumulată în lucrul la cele mai înalte niveluri de performantă ale industriei de film și broadcast.
Cu o epertiza tehnică foarte bogată, echipă vivomag.ro își propune să ofere produse și servicii într-un total alt mod decât ceea ce piața romanească, din domeniu, poate oferi în prezent.

În 2019 VIVOMAG.RO devine distrbuitor autorizat în România al produselor BlackMagic Design

Pret

Lei  –  Lei

  • 202Lei
  • 31024Lei
Montura
Senzor
Rezolutie video
    Mai mult (1)
Display
Card memorie