Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

270 EX II SPEEDLITE270 EX II SPEEDLITE

AC5247B003AA
989 Lei
899 Lei
Discount: 90 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 9 puncte

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandCanon Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)15
Design compact, usor 
Canon Speedlite 270EX II cantareste doar 155 g (fara baterii) iar designul sau compact inseamna ca va incapea chiar si in cele mai mici bagaje.

Cap de blit indirect 
Un cap indirect permite luminii blitului Speedlite 270EX II sa se reflecte in tavan pentru iluminare delicata, fara umbre.

Putere mare 
In ciuda dimensiunii reduse, Speedlite 270EX II are o putere foarte mare, cu numarul ghid 27 (m, ISO100) care permite fotografia cu blit la distanta mare. Masuratoarea E-TTL II cu camere compatibile asigura o expunere corecta cu blit in toate situatiile, chiar si in cazul luminii puternice de la un perete sau din plafon.

Blit la distanta usor de utilizat 
Speedlite 270EX II poate fi declansat de la distanta catre de o camera compatibila sau de blitul Speedlite si este la fel de usor de utilizat la distanta de camera, ca si pe patina de prindere, deschizand nenumarate oportunitati de iluminare creativa.

Captura la distanta 
Experimentati cu diferite pozitii de iluminare rapid si usor prin utilizarea butonului de declansare de la distanta pentru a declansa camera de la maxim 5 m distanta, in timp ce ajustati iluminarea.

Cap cu zoom 
Adaptati acoperirea iluminarii blitului Speedlite 270EX II la unghiul de vizualizare al unui obiectiv prin reglarea capului cu zoom la setarea de 28 mm sau 50 mm.

Reincarcare rapida si silentioasa 
Doua baterii AA/LR6 alimenteaza Speedlite 270EX II, permitandu-i sa se incarce silentios dupa o descarcare completa, in 3,9 secunde.
 
Compatibil cu:
Canon EOS 6D
Canon EOS 650D
Canon EOS 500D
Canon EOS 1000D
Canon EOS 7D
Canon EOS 600D
Canon EOS 1D
Canon EOS 5D
Canon EOS 60D
Canon EOS 550D
Canon EOS 1100D
 
Pachetul contine:
Blit
Husa
Manual
Brand:
Canon
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
15
Specificatii Blit
Compatibilitate blit:
  • Canon

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu