Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blit Canon Speedlite 430EX III-RT

AC0585C011AA
1799 Lei
1693 Lei
Discount: 106 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 17 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandCanon Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)4

Blitz Canon Speedlite 430EX III-RT

Canon Speedlite 430 EX III este un blitz compact puternic si usor de utilizat, ce dispune de un sitem de comunicare TTL radio.
Acest blitz dispune de o multime de functii avansate, inclusiv controlul radio integrat, deschizand astfel o lume a optiunilor creative de iluminare, atat pentru fotografi entuziasti cat si pentru cei profesionisti.

Cu un numar de ghid maxim de 43 la o sensibilitate ISO 100, Canon Speedlite 430EX III RT furnizeaza suficienta putere pentru a ilumina subiectii intr-o varietate de conditii, oferind flexibilitatea de a functiona intr-o schema de iloumare de tip strobist, comunicand cu restul blitzurilor si cu aparatul foto fie radio sau optic.
Functiile-cheie ale blitz-ului SPEEDLITE 430EX III- RT:

Puternic, dar suficient de compact pentru a fi trasnportat oriunde
Functii de control simple si o interfata intuitiva
Folositi blitz-ul de la distanta pentru a crea imaginea dorita
Fotografiati portrete perfecte cu ajutorul luminii difuze
Integrare cu alte dispozitive Speedlite din familia EOS
 
Comenzi simple si interfata intuitiva 
 
Comenzile blitzului Speedlite 430EX III-RT se aseamana cu cele ale multor camere EOS. Comenzile rapide va ofera acces la caracteristicile principale, iar rotita de control permite efectuarea de reglaje rapide. Un comutator de blocarea previne modificarea accidentala a setarilor. Un ecran LCD afiseaza setarile si informatiile despre fotografiere dintr-o singura privire, fiind iluminat pentru conditiile de luminozitate scazuta..
 
Puternic, dar suficient de compact pentru a-l putea lua oriunde 
 
Un numar director 43 (m, ISO100) inseamna ca aveti la dispozitie suficienta putere pentru majoritatea ocaziilor. Blitzul Speedlite 430EX III-RT cantareste numai 295 g si are o lungime de doar 113,8 mm, asa ca veti avea intotdeauna loc pentru el in geanta. Fiind alimentat cu baterii AA disponibile din comert, reincarcarea in urma unui blitz cu putere completa dureaza doar 3,2 s.
 
Utilizati blitzul de la distanta pentru a crea aspectul dorit
 
Blitzurile Speedlite 430EX III-RT pot fi pozitionate, de asemenea, la distanta de camera, pentru a simula lumina care cade din mai multe directii. Utilizand declansarea prin radiofrecventa, unitatile Speedlite 430EX III-RT pot fi controlate de la o distanta de pana la 30 m si nu necesita o linie de vizibilitate directa pana la camera. 
 
Astfel, acestea pot fi situate in mai multe pozitii, permitandu-va sa creati mai multe tipuri de atmosfera si efecte. Blitzul Speedlite 430EX III-RT poate fi controlat si de la distanta prin declansare optica, astfel incat se va potrivi imediat cu configuratia existenta. 
 
Poate fi declansat de la 10 m distanta, cu ajutorul transmitatorului optional Speedlite ST-E2 sau al transmitatorului integrat Speedlite incorporat in unele camere EOS. Utilizati mai multe blitzuri in grupuri, controland puterea fiecarui grup in mod separat. Pot fi create pana la cinci grupuri, cu maxim 15 blitzuri in fiecare
 
Fotografiati portrete incredibile cu o iluminare indirecta 
 
Capul mobil de blitz permite reflectarea luminii de pe suprafetele mari, precum pereti sau tavane, creand o iluminare placuta, fara umbre, perfecta pentru portretistica. Panoul reflector incorporat poate fi utilizat pentru a crea efecte stralucitoare de lumina in ochii subiectului, aducand la viata expresia acestuia. 
 
Montati adaptorul de blitz indirect inclus, pentru a atenua si mai mult lumina. De asemenea, este prevazut un filtru color pentru marirea temperaturii de culoare a luminii blitzului, astfel incat aceasta sa corespunda exact culorii iluminarii ambiante a interiorului. Blitzul Speedlite 430EX III-RT poate efectua zoom-ul luminii blitzului, pentru a se potrivi cu unghiul de vizualizare al obiectivului utilizat.
 
Poate fi integrat cu alte unitati Speedlite in cadrul Familiei EOS
 
Utilizati blitzul Speedlite 430EX III-RT impreuna cu alte blitzuri, cum ar fi Speedlite 600EX-RT, in cadrul unei configuratii multiple cu mai multe blitzuri. Controlati de la distanta blitzul Speedlite 430EX III-RT cu un declansator, cum ar fi ST-E3-RT, sau cu transmitatorul Speedlite integrat al camerei. Blitzul Speedlite 430EX III-RT poate efectua zoom-ul luminii blitzului, pentru a se potrivi cu unghiul de vizualizare al obiectivului utilizat.
 
Pachetul contine:
Blitz
Talpa blitz
Bounce SBA-E2 
Filtru color SCF-E2
Husa blitz 
Husa bounce
Manual 
CD cu manual in format electronic
Brand:
Canon
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
4
Specificatii Blit
Compatibilitate blit:
  • Canon

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu