Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blitz Canon MT-26EX-RT Macro Twin Lite

AC2357A003AA
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 55 puncte
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
 • — 12 - 24 luni garantie
 • Rate exclusiv online
 • — 14 zile drept de retur
 • — Consultanta tehnica
 • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandCanon Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)30

Blitz Canon MT-26EX-RT Macro Twin Lite

Compatibilitate lentile:
 

 • EF 50mm f/2.5 Compact Macro
 • EF-S 60mm f/2.8 Macro USM
 • EF 100mm f/2.8 Macro USM
 • MP-E 65mm f/2.8 1-5x Macro Photo
 • EF 100mm f/2.8L Macro IS USM with separate Macrolite Adapter 67
 • EF 180mm f/3.5L Macro USM with separate Macrolite Adapter 72C
 • TS-E 50mm f/2.8L Macro
 • TS-E 90mm f/2.8L Macro
 • TS-E 135mm f/4L Macro
 
Descriere
Preluaţi controlul asupra iluminării macrofotografiilor cu MT-24EX Macro Twin Lite. Conceput pentru specialiştii în macrofotografie, oferă versatilitate atât în ceea ce priveşte direcţia luminii, cât şi puterea acesteia.
 
Caracteristici
Măsurătoare cu bliţ E-TTL II
Număr de ghid 24
Funcţionează ca bliţ principal wireless
Două capete de bliţ care pot fi declanşate împreună sau separat
Capacitate de modelare a bliţului
Se montează în faţa obiectivelor macro sau fiecare cap poate fi montat separat
 
Adaptor de bliţ dublu macro pentru macrofotografia profesională

Măsurătoare automată cu bliţul
Compatibil cu toate camerele SLR digitale EOS, MT-24EX Macro Twin Lite oferă măsurătoarea complet automată cu E-TTL II pentru expuneri precise cu bliţ în toate situaţiile. Fiecare cap de bliţ are un număr de ghid 12, care oferă puterea combinată a numărului de ghid 24. Aceasta conferă bliţului suficientă putere chiar şi în cazul valorilor ridicate de mărire.

Controlul proporţiilor
Controlaţi cele două capete de bliţ împreună sau separat, pentru rezultate creative. Reglaţi controlul proporţiilor dintre cele două capete de bliţ într-un interval cu şase opriri pentru a crea efecte complexe de iluminare.
O montură circulară pentru obiectiv* permite rotirea adaptorului de bliţ dublu în jurul obiectivului pentru iluminare din lateral sau de deasupra şi de dedesubt. Scoateţi cele două capete de bliţ din inelul de montare şi aşezaţi-le separat, pentru un control mai bun al direcţiei luminii sau pentru o iluminare mai complexă.

Bliţ principal wireless
Utilizaţi funcţia de bliţ principal wireless pentru a declanşa bliţurile la distanţă Speedlite EX. Controlul unui al treilea grup de iluminare constând din unul sau mai multe bliţuri secundare Speedlite vă permite să luminaţi mai eficient celelalte zone ale scenei, precum fundalul.

Lumini de focalizare
Lucrul cu valori ridicate de mărire poate face focalizarea dificilă. O lumină de focalizare pe fiecare cap de bliţ iluminează subiectul pentru a ajuta focalizarea manuală.
Două setări diferite de bliţ de modelare vă permit să declanşaţi un pre-flash cu stroboscop cu butonul de previzualizare a adâncimii câmpului. Setarea implicită declanşează cele două lămpi la valoarea de putere corespunzătoare, pentru a permite estimarea exactă a căderii umbrelor.

Sursă de alimentare
Alimentat de 4 baterii AA sau de acumulatoare externe precum CP-E4, MT-24EX este uşor şi portabil. Bateriile AA asigură încărcare rapidă, astfel încât puteţi continua să fotografiaţi fără să aşteptaţi între fotografii.

Funcţii personalizate
Având nouă funcţii personalizate, MT-24EX poate fi adaptat conform cerinţelor dvs. personale.

* Obiectivul EF 180 mm f/3,5 L Macro USM necesită adaptor Macro Lite 72C, iar obiectivul EF 100 mm f/2,8 L Macro IS USM necesită adaptor Macro Lite 67C
Brand:
Canon
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
30