Blitz Sigma EF-610 DG Super pentru Canon TTL

Salvati 3%
F18927
887 Lei
859 Lei
Discount: 28 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 9 puncte
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
Blitz Sigma EF-610 DG Super pentru Canon TTL
 
Sigma blitz EF-610 DG Super TTL dedicat Canon
Noua linie de blitz-uri Sigma este cea mai puterinica de pe piata, ofera un numar ghid de 61/m (200/fit) ISO100/m si functioneaza alaturi de cele mai populare camere foto DSLR.

Functiile avansate si performanta ridicata ii permite fotografului sa isi exprime cu usurinta creativitatea.

Echipat cu noul TTL Auto Flash Exposure

Modelul EF-610 DG SUPER este conceput sa functioneze cu toate sistemele de expunere auto TTL ale celor mai populare camere foto DSLR. Aparatul foto va controla cantitatea de lumina emisa de blitz pentru a obtine cea mai buna expunere a subiectului. 

Functie autozoom pentru ajustarea unghiului de iluminare in corelare cu unghiul obiectivului

Aceasta functie seteaza automat unghiul optim de iluminare in corelare cu distanta focala a obiectivului intr-o gama de la 24 mm la 105 mm. Atunci cand se foloseste panoul "Wide Panel" blitz-ul poate acoperi o plaja similara unui obiectiv de 17 mm. 

Functie bounce prin capul blitz-ului mobil

Capul blitzului poate fi inclinat in sus cu pana la 90 de grade si intors spre dreapta cu pana la 90 grade si spre stanga cu pana la 180 grade. Fotografia cu lumina reflectata, in care blitzul este directionat catre un tavan alb, perete sau blenda, creste creativitatea in imagini. Deoarece capul blitzului poate fi inclinat si in jos cu 7 grade, acesta poate fi folosit pentru fotografia macro. 

Panoul reflectorizant

Blitzul este echipat cu un mic panou reflectorizant care difuzeaza lumina pe subiect atunci cand bounce-ul este activat. 

Functia TTL wireless 

Functia TTL wireless va permite sa obtineti iluminarea dorita chiar daca modelul EF-610 DG SUPER este situat la departare de aparatul foto. Este posibila utilizarea fara conectarea blitzului la aparat. Cand sunt folosite mai multe blitzuri, aparatul ca calcula automat expunerea 
corecta. 

Functia Slave

Functia slave permite declansarea la distanta de catre un alt blitz. Aceasta functie permite utilizarea unuia sau a mai multor blitzuri EF-610 DG SUPER. Este posibila stabilirea blitzurilor ce vor declansa in acelasi timp prin alegerea canalului (de comunicare wireless). Deoarece EF-610 DG SUPER este echipat cu aceasta functie, el poate fi folosit cu toate modelele de aparate. In modul normal slave, este posibil sa se foloseasca blitzul incorporat din aparat sau alt blitz ca unitate master (expunerea blitzului va trebui sa fie setata manual).

Functia de lumina de modelare, pentru verificarea modului de iluminare

Asemenea unui blitz de studio echipat cu lampa de modelare, EF-610 DG SUPER ofera o lumina de modelare permitand fotografului sa verifice reflectiile sau umbrele inainte de a fotografia. 
* in cazul aparatelor Canon, functia poate fi folosita doar la camerele care au incorporata functia de lampa de modelare.

Functia FP pentru viteze de fotografiere mari

Viteza de sincronizarea a blitzului este de obicei limitata si nu permite folosirea timpi de expunere foarte scurti. Astfel functia FP Flash permite fotografierea cu blitzul la viteze mai mari decat permite in mod normal aparatul. Cand ai nevoie de o diafragma deschisa pentru un camp de profunzime mic, aceasta functie permite utilizarea unei viteze mari de declansare. 

Sincronizarea cu a doua perdea pentru redarea naturala a miscarii

Atunci cand se fotografiaza un obiect in miscare, sincronizarea cu a doua perdea permite declansarea blitzului imediat inainte de inchiderea obturatorului. Spre deosebire de sincronizarea cu prima perdea, acest mod de fotografiere permite inregistrarea urmelor blur-ate (in miscare) in urma subiectului si in fata lui, ceea ce reda miscarea intr-un mod mai natural. 

Asistenta AF pentru auto-focus in conditii de lumina scazuta

AF nu functioneaza intotdeauna bine in conditii de lumina scazuta. Astfel, functia de asistenta AF a EF-610 DG SUPER permite controloarea AF chiar si in cele mai dificile conditii.
Controlul manual

Puterea blitzului poate fi setat manual de la putere maxima la 1/128 pentru monturi Sigma si Canon si pentru monturi Sony, Nikon si Pentax de la maxim la 1/64.

Functia Power-off previne consumul inutil al bateriilor
Chiar daca blitzul este lasat pornit, se inchide automat, daca nu este folosit pentru o anumita perioada de timp. Acest lucru ajuta la conservarea bateriilor. La apasarea butonului de declansare la jumatatea cursei, puterea revine si se reia incarcarea blitzului. Blitzul are un ecran LCD pe care sunt afisate informatiile necesare utilizatorului.
 
Fabricat in Japonia.
 
Pachetul contine:
Sigma blitz EF-610 DG Super Canon x 1 buc
Husa x 1 buc
Brand:
Sigma
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate