Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Blitz Sigma EF-630 TTL pentru Canon

F50954
1755 Lei
1699 Lei
Discount: 56 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 17 puncte

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandSigma Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)15

Sigma blitz EF-630 TTL dedicat Canon


Noua linie de blitz-uri Sigma este cea mai puterinica de pe piata, ofera un numar ghid de 63 (ISO100/m  cu zoom-ul la 200mm).
Caracteristici:
TTL Auto Flash Exposure: modelul EF-630 este conceput sa functioneze cu toate sistemele de expunere auto TTL ale celor mai populare camere foto DSLR. Aparatul foto va controla cantitatea de lumina emisa de blitz pentru a obtine cea mai buna expunere a subiectului.
Interfata intuitiva pentru a lucra cu usurinta
Functie bounce prin capul blitz-ului mobil: capul blitzului poate fi inclinat in plan vertical de la 0 la 90 de grade, intors spre dreapta cu pana la 90 grade si spre stanga cu pana la 180 grade. Fotografia cu lumina reflectata, in care blitzul este directionat catre un tavan alb, perete sau blenda, creste creativitatea in imagini. Deoarece capul blitzului poate fi inclinat la -7 grade in plan vertical, acesta poate fi folosit pentru fotografia macro.
Functii TTL Wireless Flash : Functia TTL wirelessajusteaza automat expunerea dorita, chiar daca blitz-ul EF-630  este detasat de pe aparat. Controlul la distanta dintre blitz si aparat este posibil, iar atunci cand se folosesc blitz-uri multiple, aparatul calculeaza expunerea corecta, autimat.
Lampa de modelare pentru verificarea umbrelor
Rear-curtain Sync: pentru a fotografia subiecte aflate in miscare
Functii Slave:  permite blitz-ului sa fie declansat la distanta fata de aparat, de catre o unitate Master.
Functie FP pentru decansari scurte.  
AF Assist pentru un focus cat mai precis in conditii de ilumianre slaba.
Panoul reflectorizant: este echipat cu un mic panou reflectorizant care difuzeaza lumina pe subiect atunci cand bounce-ul este activat.
Asistenta AF: pentru auto-focus in conditii de lumina scazuta
 
Fabricat in Japonia.


Pachetul contine:
Blitz x 1 buc
Husa x 1 buc

Brand:
Sigma
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
15
Specificatii Blit
Compatibilitate blit:
  • Canon

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu