Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Camera video 4K Panasonic AU-EVA1 (body)

AU-EVA1EJ
33837 Lei
30636 Lei
Discount: 3201 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 306 puncte

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
 • — 12 - 24 luni garantie
 • Rate exclusiv online
 • — 14 zile drept de retur
 • — Consultanta tehnica
 • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandPanasonic Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)5

Panasonic AU-EVA1 Compact 5.7K Super 35mm Cinema Camera


Panasonic AU-EVA1 dispune de un sensor de imagine cu o rezolutie de 5.7K, capabil sa reproduca o imagine true 4K, sensor ce este gazduit de un corp compact si versatil. Camera Panasonic AU-EVA1 este o camera flexibila, gata pentru productia de documentare, cinematografie si eveniment.
Camera video dispune de o tehnologie Dual Native ISO cu o sensibilitate standard de 800 si 2500 ISO.
Panasonic AU-EVA 1 dispune de o montura de tip Canon EF cee ace o face compatibila cu o gama foarte larga de lentile compatibile cu aceasta montura.
In spatele monturii regasim un filtru ND controlat electronic ce are valori de 2, 4 sau 6 stopuri, lucru care va permite sa setati diafragma pentru orice scenario posibil de filmare.
 
Senzor 5.7K
Senzorul de 5.7 K al camerei video Panasonic AU-EVA1 permite înregistrarea imaginilor în 4K, rezultând imagini clare și fidelitate crescută a culorii față de senzorii originali 4K obisnuiti. Video-ul este înregistrat pe carduri SD disponibile, oferind înregistrări de înaltă calitate pe suporturi media standard accesibile.
 
Dual ISO Nativ
Camera video Panasonic AU-EVA1 dispune de un ISO nativ dual ce va permite sa comutati intre 800 si 2500 ISO, in functie de specificul filmarilor pe care doriti sa le faceti.
 
V-Log si V-Gamut
Cu aceasta camera video puteti inregistra in V-Log si V-Gamut. Aceste doua posibilitati va ajuta sa capturati imagini cu o larga latitudine a expunerii si cu o palatea impresionanta de culori. V-Log prezintă caracteristici ale curbei de expunere care amintește oarecum de filmul negativ, în timp ce V-Gamut oferă un spațiu de culoare chiar mai mare decât filmul. Având atât aceste instrumente, Panasonic EVA1 poate fi utilizata în fluxurile de producție pentru HDR și SDR.
 
Montura EF
Montura EF de care dispune aceasta camera, va permite sa schimbati lentilele foarte usor, avand de ales dintr-o paleta foarte larga de obiective existente pe piata de la diversi producatori, cu specificatii excelente.
 
Stabilizare electronica a imaginii
EVA1 poate compensa electronic vibrațiile induse de filmarea din mana sau de umar. Această caracteristică este utilă în special pentru documentariștii și ceilalți utilizatori care folosesc stilul run-and-gun.
 
Filtre ND incorporate
In spatele monturii, camera video beneficiaza de filtre ND cu valori de 2, 4 si 6 stopuri. Acest lucru va permite setarea diafragmei oricum doriti pentru a putea folosi obiectivele la capacitatea lor maxim-creativa iar in acest fel va usureaza munca, nemaifiind nevoie sa accesorizati camera cu alte lucruri. Filtrele ND de pe Panasonic EVA1 sunt special calibrate pentru senzorul acestei camere video, lucru care va ajuta la redarea culorilor nealterate, indiferent ce filtru ND ceti folosi.
 
Inregistrare pe carduri SD
Gandita special, camera video EVA1, poate inregistra pe carduri de memorie standard de tip SD, nefiind nevoie sa achizitionati carduri scumpe, proprietare. Camera video supporta carduri de tip SDXC si inregistreaza intern modul 4K 4.2.2 in 10 biti, cu o latime de banda de pana la 400Mbps.
 
Moduri de inregistrare
EVA1 poate înregistra în mai multe formate și rate de compresie și oferă o eșantionare de până la 10 biți de 4: 2: 2, chiar și la rezoluțiile de 4K. Pentru înregistrarea în cameră, puteți captura în 4K (4096 x 2160), UHD (3840 x 2160), 2K (2048 x 1080), Full HD (1920 x 1080) și HD (1280 x 720). Pentru captură de mare viteză, EVA1 oferă până la 59,94 fps pentru 4K, până la 120 fps pentru 2K și Full-HD sau 240 fps.


Pachetul contine: 

 • Baterie (5900 mAh)
 • Incarcator dual
 • Adaptor AC
 • Cablu alimentare
 • Curea de umar
 • Suport pentru microfon
 • Adaptor support microfon
 • Monitor LCD (cu parasolar)
 • Suport (manaer) de mana
 • Curea pentru suportul de mana
 • Capac
Brand:
Panasonic
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
5