Cookie Consent byCookie Consent by PrivacyPolicies.com

Camera video Profesionala Sony PXW-FS7 XDCAM S.35 (body)

PXW-FS7
40.063 Lei
33.386 Lei
Discount: 6.677 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 334 puncte
+
Wishlist Comparati
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
BrandSONY Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)15

Camera video Profesionala Sony PXW-FS7 XDCAM S.35 (body)

4K Super 35 Exmor®
Senzorul de imagine Super 35 al camerei video Sony PXW-FS7, ofera un "bokeh" foarte frumos. Ruperea profunzimii de camp (fundal defocalizat sau bokeh), este o tehnica comuna pentru directionarea atentiei publicului in cadru, adancimea prufunzimii de camp este mai usor de realizat cu ajutorul senzorilor de imagine mari, iar Sony PXW-FS7 XDCAM detine un sensor Super 35 ce va poate ajuta sa create acest efect.
Un sensor de dimensiune mare, echivaleaza, de asemenea cu o mai buna sensibilitate la lumina ceea ce se traduce in practica cu un zgomot redus al imaginii.
 
Camera video profesionala Sony PXW-FS7 XDCAM Super 35 este proiectata pentru a face fata diveselor situatii de filmare. Poate fi folosita cu success in creatia filmelor documentare, productie de televiziune, filmarilor comerciale sau corporate, eveniment sau chiar a productiilor de film.
 
Camera video Profesionala Sony PXW-FS7 XDCAM Super 35 filmeaza in rezolutii 4K DCI (4096x2160), UHD (3840x2160) cu pana la 60 de cadre pe secunda sau HD cu pana la 180 fps (cadre pe secunda).
 
Montura camerei este de tip Sony E si este fabricate din otel inoxidabil. Cu ajutorul adaptoarelor optionale disponibile, puteti monta pe aceasta camera diverse tipui de lentil cu diferite tipuri de monturi cum ar fi: 35mm, Monturi PL, Canon EF, Leika sau Nikon.
 
Cu ajutorul camerei Sony PXW-FS7 XDCAM Super 35 puteti inregistra in diferite formate video precum, XAVC-I, XAVC-L sau MPEG-2. Formatul MPEG-2 nu suporta rate mari de transfer pe care camera le poate oferi, asadar in acest format puteti inregistra numai la rezolutii video HD.
Camera dispune de doua sloturi de memorie de tip XQD care accepta inregistrare video continua sau simultana.
Handgrip-ul cu care este prevazuta camera video Sony, este proiectat ergonomic si asigura controlul multor functii ale camerei, dispunand de un brat de sprijin reglabil pentru lungime.
4K RAW (12-bit linear RAW)
Cu ajutorul unui recorder extern, diponibil optional, cu Sony PXW-FS7 XDCAM Super 35 puteti inregistra imagini 4K RAW 12-bit linear. Pentru inregistrarea RAW (necomprimat) puteti folosi recordere dedicate de la Sony sau de la producatori precum Atomos sau Convergent Design, echipate cu fuctia Sony FS7 RAW.

Pachetul contine:
capac pentru camera
viewfinder
protectie pentru vizor
control pentru grip
modul wireless USB LAN (IFU-WLM3)
telecomanda pentru control de la distanta (RMT-845)
WA adaptor bracket, adaptor AC MPA-AC1
incarcator pentru baterii BC-U1
baterie BP-U30
cablu alimentare
cablu USB
ghid pentru operatiuni
manual pentru operatiuni (CD-ROM).
Brand:
SONY
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
15
Senzor:
Super 35
Montura:
Sony E
Rezolutie video:
4K
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate