Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Canon EOS 5D Mark IV DSLR (Body)

in stoc
Puncte fidelitate: 127 puncte
BrandCanon Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)5
13999 Lei
12699 Lei
Discount: 1300 Lei
+
Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €

Canon EOS 5D Mark IV
Indiferent ce fotografiaţi, vă promitem calitate fără compromisuri şi performanţe de nivel profesional.

Căutaţi perfecţiunea
Conceput să funcţioneze în orice situaţie, EOS 5D Mark IV este un aparat foto multifuncţional cu design plăcut şi cu opţiuni complete.

Diferenţa este creată de detalii
Din momentul în care lumina trece prin obiectiv, EOS 5D Mark IV surprinde fiecare nuanţă, fiecare culoare, fiecare detaliu. Încă o dată, Canon aduce în prim-plan detalii fine datorită unui nou senzor capabil de o claritate extraordinară. Vedeţi lumea altfel decât aţi văzut-o până acum.
 
Precizia ca dotare standard
EOS 5D Mark IV dispune de focalizare şi măsurare avansate, care înregistrează momentele şi le urmăreşte în secunda în care au loc, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută.
 
Concepută pentru performanţă
Aparatele foto legendare sunt făcute să dureze, iar gama EOS 5D series le oferă fotografilor de generaţie nouă o structură de calitate superioară, performanţă şi protecţie la intemperii1. EOS 5D Mark IV continuă acest angajament faţă de performanţă şi durabilitate la viteză ridicată.
 
Avansaţi către imagini cinematografice 4K
Daţi frâu liber producătorului de filme 4K din dvs. şi adăugaţi filmele 4K EOS în portofoliul dvs.

Claritate desăvârşită
Înregistraţi filme folosind puterea senzorului incredibil al camerei EOS 5D Mark IV pentru a adăuga detalii şi rafinament suplimentar fiecărei scene. Cu opţiuni de înregistrare la înaltă rezoluţie 4K1, precum şi cu Full HD pentru viteze ale cadrelor care includ redarea încetinită la 60p, universul filmărilor DSLR a devenit mai performant.

Surprindeţi fotografia
perfectă din orice cadru
O funcţie preluată de la EOS-1D X Mark II: utilizatorii de EOS 5D Mark IV pot înregistra filme 4K şi pot salva orice cadru ca pe o fotografie detaliată de 8,8 megapixeli direct pe un card de memorie ca fişier JPEG.

Viteză ridicată a cadrelor
Vitezele mai ridicate ale cadrelor oferă oportunităţi noi şi incitante de a vă captiva audienţa. Capacitatea video HD incredibilă la 120 cps capturează chiar şi cel mai rapid subiect cu detalii uluitoare.

Focalizaţi ca un profesionist
EOS 5D Mark IV este prevăzută cu Dual Pixel CMOS AF, una dintre cele mai importante actualizări faţă de modelul EOS 5D Mark III. Pentru că beneficiaţi de tranziţii de focalizare line şi precise la orice rezoluţie de la 4K la Full HD, doar atingeţi ecranul LCD în punctele în care doriţi să mutaţi focalizarea şi de la care doriţi să mutaţi focalizarea şi lăsaţi camera să se ocupe de restul.

Canon Log Gamma
Adăugaţi Canon Log la EOS 5D Mark IV pentru un interval dinamic lat, latitudine de expunere generoasă şi libertate imensă în post-producţie.

Păstraţi fiecare detaliu în filmele HDR
Alternând între cadrele normale şi cele subexpuse, modul pentru filme HDR poate comprima cele mai luminoase părţi ale unei scene şi poate reţine mai multe detalii importante – oferind astfel filme cu un interval dinamic larg.

Reduceţi ritmul, înregistraţi extraordinarul
Funcţiile de temporizare a filmării de pe EOS 5D Mark IV permit înregistrarea evenimentelor cu efect de redare accelerată şi cu o claritate extraordinară. Surprindeţi până la 3600 de fotografii pentru un film Full HD cu o durată de redare de aprox. 2 minute, pentru un film dinamic care arată altfel.

Microfon şi căşti, Ieşire HDMI
Mufele pentru microfon şi căşti vă permit să înregistraţi coloana sonoră perfectă pentru filmele dvs. şi să monitorizaţi sunetul pentru a depista nivelul perfect. O conexiune HDMI vă oferă sunet complet şi ieşire Full HD necomprimată dispozitive externe de înregistrare şi pe monitoare video.
 
Aplicaţia Canon Photo Companion
Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.
 
Rămâneţi conectat
Conectaţi-vă şi transmiteţi imagini cu ajutorul fluxurilor de lucru ultrarapide USB 3.0, WiFi şi NFC.

Conţinutul cutiei:
Canon EOS 5D Mark IV
Acumulator LP-E6N
Încărcător de baterii LC-E6E
Capac ocular Eg
Curea lată
Cablu de interfaţă IFC-150U II
Tub de protecţie cablur
Disc cu soluţii digitale EOS

Brand:
Canon
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
5