Cookie Consent byCookie Consent by PrivacyPolicies.com

Cap panoramic Manfrotto 300N

300N
1.069 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 11 puncte
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
Manfrotto 300N este un cap panoramic ce permite operatorului sa seteze 10 unghiuri diferite de rotatie.
 
Manfrotto 300N Panoramic Head permite operatorului să stabilească 10 unghiuri diferite de rotație; 5, 10, 15, 20, 24, 30, 36, 45, 60 și 90° (respectiv echivalentul a 72, 36, 24, 18, 15, 12, 10, 8, 6 și 4 fotografii) marcajul gravat, gradat pentru referință. Pentru a face mai ușoară selectarea unghiului, este inclus un șurub de selecție "clic-stop" și este atașat la un cablu de siguranță pentru a preveni separarea acestuia de cap și pierderea acestuia.
 
Unitatea de rotire panoramica 300N permite fotografului sa realizeze fotografii in secventa, la un unghi constant, in jurul unei axe - un element esential pentru obtinerea unei compozitii panoramice usor de lipit.
 
Posibilitatile de pozitionare a capului 300N ofera alegeri multiple ale unghiurilor de rotatie si a numarul de fotografii necesar completarii unei imagini 360°, in functie de aparatul si obiectivul folosit.
 
Pentru a face alegerea unghiului mai usoara, un buton selector in trepte, de tipul "click-stop", este inclus si atasat la un cablu de siguranta pentru a preveni pierderea lui.
 
Capul 300N este de asemenea livrat cu un buton de blocare secundar care opreste rotirile accidentale sau nedorite ale capului atunci echipamente grele reduc echilibrul acestuia sau cand capul este folosit pentru rotatii in plan inclinat.
 
300N poate fi folosit ca un suport rotativ pentru a face fotografie panoramica la diferite obiecte sau ca sistem de masurarea a unghiului de rotatie a miscarilor panoramice ale camerei. Un aparat poate fi montat pe cap cu ajutorul unei placute care poate fi quick release, glisanta sau fixa, sau cu ajutorul unui cap bila sau 3-way.
Fabricat in Italia.
 
Notă: Acest cap panoramic are un șurub de fixare tata in partea superioara de 3/8" și un filet de fixare mama de 3/8" in partea inferioară.
 
Greutate suportata: 14 kg *
* Spre deosebire de competitori, la capetele Manfrotto greutatea maxima admisa reprezinta standardul sever de calcul, care ia in consideratie nu doar greutatea maxima in axul coloanei la nivelul placutei, ci greutatea maxima masurata in centrul gravitational al sistemului cap-camera (la 12 cm deasupra placutei), in pozitia pe vericala a camerei, excentica fata de axul coloanei, care determina un momentul maxim de rasucire. Astfel cand veti selecta capul Manfrotto dorit, va fi foarte simplu: nu trebuie sa mai tineti cont de centrul de greutate al sistemului cap-camera (ca in cazul altor producatori), ci doar de greutatea neta a camerei asa cum e normal.
Brand:
Manfrotto
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate