Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cap video fluid Manfrotto 504HD

504HD
Precomanda - Stoc furnizor
Puncte fidelitate: 17 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandManfrotto Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)15

Cap video fluid Manfrotto 504HD

 

Control complet, funcționalitate intuitivă și convenabila. Pro Video Head este capul video pentru profesioniștii care doresc să obțină rezultate perfecte fără probleme, de fiecare dată. Este proiectat pentru cele mai moderne camere HDSLR de înaltă definiție și cele mai noi camere video, cu o mulțime de inovatii de design pentru manipulare ușoară și precisă, indiferent de teren, stil de filmare sau echipament.
 
Principalele caracteristici ale capului video includ un sistem inovator de “fluid drag”. Mecanismul variabil de lichid este alimentat de cartușele de lichid atât pe axa de panoramare cât și pe cea de înclinare (tilt), permițând mișcări totale line, chiar și sub presiune. Acest cap de video avansat are și rulmenți inteligenți pentru a opri orice vibrație nedorită pe axă, oferindu-vă un control superior și un suport excelent al camerei în orice moment. Iar setarea de contrabalansare trebuie să vă permită să potriviți capul video cu greutatea echipamentului, după cum este necesar.
Modelul Manfrotto 504HD este rezultatul unei evolutii tehnice foarte importante sinteza perfecta intre „arhitectura de tip pod" si ultimele inovatii ingineresti de la Manfrotto: Bridging Technology - un patent exclusiv Manfrotto.

Placuta superioara este asamblata folosindu-se suruburi din otel inoxidabil, pentru a oferi protectie impotriva coroziunii si ruginii.

De o atentie sporita au beneficiat componentele noului sistem FDS (care regleaza gradul de rezistenta) pentru a garanta o fluiditate remarcabilaatat in ceea ce priveste inclinarea, cat si panoramarea.
 
Fiecare control are o scala gradata pentru a permite o ajustare precisa, pentru a putea fi reglat cu mare precizie la tipul echipamentului folosit, tipul de filmare si temperatura de lucru (de la -20 la +60 de grade).
 
Pachetul contine:
Manfrotto cap video 504HD x 1 buc


 

Brand:
Manfrotto
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
15

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu