Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Card de memorie 512GB DELKIN Cfast Cinema 2.0 R560/W495

Salvati 4%
in stoc
Pretul in puncte: 2492 puncte
Puncte fidelitate: 25 puncte
BrandDelkin Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)2
2592 Lei
2492 Lei
Discount: 100 Lei
+
Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €

Card de memorie Cinema CFast 2.0 pentru cerințe profesionale 512GB

Descrierea produsului
Oferind performanțe de neegalat la viteze adecvate fotografilor și videografilor profesioniști, cardul de memorie Delkin Devices Cinema CFast 2.0 este capabil să surprindă imagini de calitate cinematografică impecabile chiar și în cele mai exigente moduri de fotografiere, inclusiv DCI 4K și video Full HD la 120 fps. Rapid, eficient și fiabil: Cinema CFast 2.0 este cardul de care puteți depinde atunci când contează cel mai mult.

Viteze de înregistrare avansate tehnologic CFast 2.0
Folosind cea mai recentă interfață SATA III și programare personalizată, cardul de memorie Cinema CFast 2.0 oferă viteze de scriere incomparabile de până la 495 MB / s. Acest lucru garantează performanțe de vârf în cele mai exigente moduri de filmare cinematografice, inclusiv HD, Ultra HD și DCI 4K Video, precum și captura de imagine RAW în modul rafală.

Flux de lucru simplificat
Ajungând la o uimitoare 560 MB / s, cardul de memorie Cinema CFast 2.0 are viteze de transfer care simplifică fluxul de lucru al utilizatorului și asigură cel mai rapid și mai eficient transfer de date de pe card pe computer. Transferul de fișiere mari pentru stocare sau editare este mai rapid și mai ușor ca oricând, fără a avea timp de întârziere în așteptarea descărcării datelor. Acest lucru este ideal pentru fotografii și videografii care trebuie să descarce rapid date și să revină la fotografiere.

Testat pentru compatibilitate
Fiecare card a fost supus unei serii extinse de teste pentru a asigura funcționalitatea și performanța completă a celor mai noi echipamente video de la Canon, Blackmagic, Atomos și alte mărci de top *. Construit pentru a satisface cerințele extinse ale industriei de difuzare, cinematografie și fotografie de astăzi, cardul de memorie Cinema CFast 2.0 este cardul în care puteți avea încredere pentru o captură rapidă și fiabilă de fotografii și video.

* Nu este compatibil cu ARRI în acest moment

DE CE NU ARRI?
Din păcate, în acest moment, cardurile de memorie CFast 2.0 Delkin nu sunt aprobate pentru a funcționa în linia de camere profesionale cinematografice ARRI. Toate cardurile trebuie deblocate pentru testare cu un fișier autorizat de la ARRI, pe care l-am solicitat și pe care îl așteptăm cu răbdare. Vă rugăm să fiți siguri că lucrăm fără efort pentru a obține aprobarea corespunzătoare a cardurilor CFast 2.0 și pentru a asigura compatibilitatea și performanța impecabilă a tuturor dispozitivelor ARRI.

Caracteristici
HD, Ultra HD și DCI 4K Video Ready
Conceput pentru Stills, Cinema & Broadcast
Testat cu principalele brandu-ri compatibile CFast 2.0, inclusiv
Canon, Blackmagic și Atomos
Viteza de citire: 560 MB / s
Viteza de scriere: 495 MB / s
Built-in Wear Leveling și corectarea erorilor

Specificatii tehnice

Clasificare stocare; 2.0
Capacitate stocare; 256GB
Tip card de memorie; Cfast
Rata de transfer citire; 560 MB/s
Rata de transfer scriere; 495 MB/s
Clasa viteza stocare; UDMA 7, VPG-130
Garantie; 2 ani

Notificare importantă privind performanța:
Cardurile de memorie Delkin CFast 2.0 pot necesita un deep format pentru a suporta înregistrarea video continuă 4K în unele camere video capabile 4K. Această problemă nu este exclusivă pentru cardurile de memorie CFast marca Delkin și se aplică mai multor mărci de carduri de memorie CFast atunci când este utilizată în acest mod special în anumite dispozitive gazdă (de exemplu, Canon EOS-1D X Mark II). Se recomandă ca CFast să fie formatate profund înainte de utilizare și, de asemenea, în mod regulat, ca parte a întreținerii corespunzătoare a cardurilor.

Instrucțiuni de formatare profundă:
Pentru a efectua un format profund pe cardul de memorie CFast 2.0, vă rugăm să urmați instrucțiunile enumerate la pagina 2: https://300yeardisc.com/marketing/Delkin_CFast_Consumer_Notice_1.10.17.pdf 

NOTĂ: Formatarea cardului de memorie va șterge toate datele de pe card. Vă rugăm să vă asigurați că descărcați și faceți copii de siguranță ale tuturor datelor pe care nu doriți să le pierdeți înainte de a continua reformatarea de orice tip.

Brand:
Delkin
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
2