9/9

Despre noi

SC VIVOMAG SRL, a luat naștere în anul 2015 însă activitatea propriu zisă și-a început-o la sfârșitul anului 2017.
Având la bază un grup de oameni specializați în doemniul lor dar și foarte pasionați de ceea ce fac, la începutul anului 2018, a luat naștere proiectul www.vivomag.ro, magazin on-line specializat în comerciaizarea echipamentelor foto, video dar și audio pentru zona profesională dar nu numai.

VIVOMAG.RO vine ca o alternativă profesionistă la oferta din piața romanasca din prezent în primiul rând prin experiența oamenilor care se află în spatele acestui proiect. Adăugăm aici studiile în domeniul cinematografic dar și bogata experiență acumulată în lucrul la cele mai înalte niveluri de performanță, exemplificând aici televiziuni cu nume sonore în domeniu dar și proiecte foarte mari. Exemple. SKY News, RAI, Serie A.

Cu o epertiza tehnică foarte bogată, echipă vivomag.ro își propune să ofere produse și servicii într-un total alt mod decât ceea ce piața românească, din domeniu, poate oferi în prezent.
VIVOMAG.RO este distrbuitor autorizat în România al produselor BlackMagic Design, Partener Sony însă mai comercializaeaza și alte mărci consacrate precum.. Canon, Nikon. Olympus, Manfrotto, DJI, ARRI, DataVideo, Cartoni, Teradeck, Miller, Dedolight, ON-AIR, Lupo Lights, Aputure, TASCAM, JVC, Hollyland, SIGMA Photo, etc.

 

Cu deosebit respect, echipa www.vivomag.ro