Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

DJI OSMO Mobile, Gimbal stabilizator pentru smartphone

Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 12 puncte
BrandDJI Garantie (luni)12 Nr. zile livrare (aprox)4
1540 Lei
1189 Lei
Discount: 351 Lei

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €
DJI OSMO Mobile, Gimbal stabilizator pentru smartphone Cadou: Microfon Flexibil DJI FM-15 Disponibil in 2 culori: Argintiu si negru   INTRODUCERE Memorati si impartasiti momentele vietii prin capturarea lor, acum mai usor decat oricand cu DJI Osmo mobile. Transformă smartphone-ul intr-o camera de mișcare inteligentă, ceea ce face fiecare moment se inregistreaza fluid, profesional și gata de a-l împărtăși. Folositi-l impreuna cu DJI GO App pentru a urmări în mod automat subiectul, captura timelapses-uri in mișcare. TRAIESTE MOMENTUL  Tehnologia ActiveTrack încorporată în aplicatia DJI GO permite Osmo Mobile sa va urmareasca în mod automat cu telefonul smartphone pe măsură ce vă deplasați. Acum nu mai trebuie să alegeti între a înregistrarea un moment sau de a lua parte la el. Le puteti face pe amândouă și împărtășiți scene din viata ta pe care oamenii nu le-au mai văzut.  TIMP PENTRU CAPTURĂ  Video-uri in mișcare timelapse sunt o modalitate de a inspira venerație sau a arăta trecerea timpului. Nu mai ai nevoie sa folosesti echipamente profesionale pentru a le captura. Folosind Osmo Mobile și telefonul iti faci propriul timelapse. LIVE STREAMING Socializează prin momente inregistrate folosind YouTube live din interiorul DJI GO sau fa streaming live direct catre Facebook cu Osmo Mobile. Fiecare streaming capturat va fi fluid, ca și în cazul în care ati avea propriul echipaj cu aparatura de fotografiat profesionala.   CONTROL COMPLET AL CAMEREI  Controleaza camera foto al telefonului ca pe un aparat de fotografiat profesional, cu butoane dedicate pentru Shutter și Record, precum si setare ISO manuală , obturator și setările Balans de alb. Expunerea se face pur și simplu prin tragerea cu degetul în sus sau în jos pe ecran. Utilizați declanșatorul pentru o suită de caracteristici disponibile numai pe Osmo. Apăsați lung declanșator pentru a izola mișcarea dvs., apăsați de două ori pentru a centra camera, si de trei ori pentru a o centra cu fata la dvs.   JOYSTICK CUSTOMIZABIL Poti sa iti personalizezi Osmo-ul asa cum vrei tu. Seteaza sensitivitatea, miscarile, si chiar miscarile pe directii. Foloseste Push Mode pentru a schimba directia gimbal-ului doar din mana. CONNECTIVITATE BLUETOOTH Cu ajutorul unei conexiuni Bluetooth optimizate, Osmo Mobile este capabil să detecteze dispozitivul inteligent și sa sincronizeze în mod automat și rapid în cazul în care a fost asociat înainte cu dispozitivul, astfel încât să puteți captura fotografii mai repede. ​
Brand:
DJI
Garantie (luni):
12
Nr. zile livrare (aprox):
4

Nici o postare gasita

Ati folosit produsul?

Va rugam, spuneti-ne ceva despre acest produs si ajutati si alti clienti sa ia decizia corecta

Scrie o recenzie!