Cookie Consent byCookie Consent by PrivacyPolicies.com

Drona DJI Mavic 2 PRO, Camera Hassleblad, 20MPx CMOS Sensor, HDR Video

mavic2proG
7.787 Lei
6.469 Lei
Discount: 1.318 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 65 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandDJI Garantie (luni)12 Nr. zile livrare (aprox)10

Drona DJI Mavic 2 PRO, Camera Hassleblad, 20MPx CMOS Sensor, HDR Video


Produsa in Suedia, camerele Hasselblad sunt renumite pentru designul ergonomic, calitatea imaginii intransigenta si artizanat suedez.
Inca din 1941, camerele Hasselblad au capturat printre cele mai iconice imagini din lume - incluzand chiar si prima aterizare pe luna.
Proiectata in parteneriat cu Hassleblad, dupa doi ani de cercetari, Mavic Pro 2 este echipata cu noua camera L1D-20c Hassleblad.
Aceasta dispune de tehnologia inovativa Hassleblad Natural Color Solution (HNCS) , ajutand utilizatorii sa obtina imagini aeriene splendide de 20 megapixeli in culori si detalii uluitoare. 
Senzorul CMOS 1-inch Noul senzor CMOS de 1-inch detine o zona activa de patru ori mai eficienta decat orice aparat Mavic Pro. Mai mult, senzorul de dimensiuni mari defineste de asemenea o performanta mult mai avansata in medii intunecate cu o maja ISO extensive, max ISO ridicat de la 3200 pana la 12800. HDR Video Noul Mavic Pro 2 sustine un profil de 10-bit Dlog-M care are un randament ridicat de dinamica pentru mai multa flexibilitate in camera de clasificare.
Sistemul inregistraza peste 1 bilion de culori (comparat cu cele 16 milioane care apartin traditionalei tehnologii de 8-bit color coding) si retine detalii in profunzime in highlight cat si in umbre. 
Vizor Ajustabil  Vizorul ajustabil f/2.8-f/11, livreaza o calitate remarcabila a imaginii in medii inalte cat si joase. In momentul in care se fotografiaza in lumina intunecata, vizorul se poate seta la f/2.8 in asa fel incat sa permita sa intre mai multa lumina si sa captureze imagini luminoase si clare.
In schimb, in medii intunecate, vizorul se poate seta la f/11 pentru a reduce viteza diafragmei, obtinand filmari mai plane.

Brand:
DJI
Garantie (luni):
12
Nr. zile livrare (aprox):
10
Modele DJI
Model drona DJI:
Mavic 2 Pro

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu