Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Drone Walkera

Înființată în 1994, Walkera Technology Co., Ltd. (WALKERA) s-a dezvoltat ca producător profesional de modele Aero care unifică cercetarea și dezvoltarea produselor, producția, comercializarea și serviciul pentru clienți.
Concentrat pe cercetarea și vânzarea de modele aeriene de consum personal, mici, Walkera Technology ofera de asemenea, o soluție unică pentru agricultură, protecția împotriva incendiilor, măsurarea resurselor funciare și domeniul energetic etc.
Deținerea a două sub-mărci; au infiintat două filiale deținute integral în America de Nord și Europa. Produsele Walkera Technology au fost exportate în peste 100 de țări și regiuni; aducand beneficii inegalabile utilizatorilor din întreaga lume.
Walkera Technology stie că nu poate realiza astfel de realizări și progrese fără sprijinul și atenția consumatorilor. Astfel, creeaza în mod continuu inovație și îmbunătăteste performanțele pentru a oferi produse și servicii personalizate, foarte apreciate
Filtre produse
Model Walkera
Tip Drona Walkera
Pret

Lei  –  Lei

  • 0Lei
  • 0Lei
Brand