9/9

Rode Wireless GO

Garantie 12 luni

Cost livrare gratuit

Livrare in 7 zile

Retur in 14 zile

Puncte premiu11 puncte


10%
Tine mouse-ul peste imagine pentru a o mari
La comanda
1.199 lei(Economisesti: 114 lei)
1.085 lei
Pretul in puncte: 1085 puncte
  • Pentru jurnalisti de teren si Videografi
  • Microfon Omnidirectional incorporat și intrare Jack de 3,5 mm
  • Mini-transmițător cu clip
  • Receptor miniatural cu clip
  • Configurare simplă fără meniuri
  • Trei setări reglabile de Gain
  • Baterii reîncărcabile de 7 ore + Power USB
  • Ecran LCD luminos și informativ
  • Afisare Starea bateriei și nivelul audio pe display
RODEWIGO
Ai intrebari ?
Rode Wireless GO este un sistem de microfon fără fir cu adevărat compact, care oferă o transmisie securizată de 2,4 GHz și o operabilitate ușoară pentru jurnaliștii mobili, fotografii și vloggerii, indiferent de nivelul de experiență. Sistemul este gata de la apăsarea unui buton; vă puteți concentra pe obținerea imaginii, știind că Wireless GO oferă o calitate a sunetului la o distanță de până la 70 metri. Nu există meniuri și nicio rotita, doar funcționalitate simplă, de tip „power-on-and-go” și un ecran LCD luminos și informativ care vă arată ceea ce trebuie să vedeți.

Captați sunetul la o calitate superioara, chiar dacă nu aveți un microfon extern; Wireless GO este un sistem complet, compus dintr-un transmițător miniatural cu clip cu o capsulă de microfon omnidirecțională, încorporată, si un receptor cu clip, miniatural și o mulțime de accesorii - tot ce trebuie să începi si sa înregistrezi. Prindeți emițătorul pe hainele subiectului, fixați receptorul lângă dispozitivul de înregistrare, apoi conectați ieșirea receptorului la intrarea recorderului; dacă utilizați microfonul integrat convenabil și de mare calibru al transmițătorului sau dacă vă conectați la propriul dvs. microfon de tip lavaliera (cum ar fi lavul de la Sennheiser de 3,5 mm jack), sunteți sigur că veți obține un sunet clar, curat și inteligibil.

a

Brand:
RODE
Tip baterie :
built-in

Operare

Dimensiuni (W x H x D):
44.0 x 45.3 x 18.5 mm
Greutate :
31 g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rate credit online cu aprobare rapida oferite de TBI Credit online

TBI CREDIT ONLINE

Poti sa alegi solutia 100% online oferita de TBI Credit online. Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la îndemâna si produsele sunt aproape la usa ta. Disponibil 24/7, 100% online.