9/9

Canon EOS-1D X Mark II Camera foto DSLR - body

Garantie 24 luni

Cost livrare gratuit

Livrare in 14 zile

Retur in 14 zile

Puncte premiu260 puncte


4%
Tine mouse-ul peste imagine pentru a o mari
La comanda
26.999 lei(Economisesti: 1.004 lei)
25.995 lei
 • Senzor CMOS cu full frame de 20,2MP
 • Procesoare de imagine dual DIGIC 6+
 • Ecran LCD tactil de 3.2 inch cu 1,62 m-Dot
 • DCI 4K Video la 60 fps, 8,8MP Stil Grab
 • 61-puncte de înaltă densitate Reticular AF II
 • ISO 51200 nativ, extins la ISO 409600
 • Fotografiere cu 14 fps, 16 cadre pe secundă în Live View
 • Dual Pixel CMOS AF și Movie Servo AF
 • Built-In GPS, CFast și CF
1DXMKII
Ai intrebari ?

Canon EOS-1D X Mark II
Surprindeţi fiecare moment. Absolut. Fiecare. Moment.

Rezoluţia, sensibilitatea şi latitudinea nu se mai exclud reciproc.
 
Senzor CMOS full-frame de 20,2 megapixeli
Senzorul CMOS full-frame de 20,2 megapixeli, cu latitudine mare, dezvoltat şi fabricat de Canon, reduce zgomotul indiferent de sensibilitatea ISO aleasă. Acest senzor excepţional include microlentile fără interval, care asigură o calitate înaltă a imaginilor în orice condiţii. Lentilele fără interval elimină pierderile de lumină dintre pixeli, toată lumina care atinge senzorul fiind direcţionată către pixelii de sub acesta. Acest lucru îmbunătăţeşte capacitatea de captare a luminii şi raportul dintre semnal şi zgomot.
 
Graţie numărului mai mare de pixeli de înregistrare în comparaţie cu modelul EOS-1D X, rezoluţia de 20,2 MP a modelului EOS-1D X Mark II oferă mai multe posibilităţi de decupare, menţinând, în acelaşi timp, un nivel excepţional de detaliu. De asemenea, latitudinea de expunere mai mare permite supra- şi sub-expunerea compoziţiilor fără pierderi mari de detalii.
 
ISO 51.200. Sensibilitate ISO înaltă
Viteza este esenţială în orice situaţie profesională, iar flexibilitatea mai mare în alegerea sensibilităţii ISO este deosebit de utilă atunci când utilizaţi camera în condiţii de iluminare redusă sau aproape absentă. Cu o sensibilitate ISO maximă nativă de 51200, EOS-1D X MARK II acceptă extindere până la ISO 409600, pentru capturarea de imagini în spaţii foarte întunecate. Iar flexibilitatea nu se opreşte aici. Chiar şi în modul ISO automat, sunt posibili timpi de expunere de până la 1/8000sec, împreună cu compensarea expunerii în modul manual.
 
Corecţii ale aberaţiilor obiectivului pe camera foto
La lansarea modelului original EOS-1D X, acesta includea funcţiile de corecţie a luminozităţii periferice şi de corecţie a aberaţiei cromatice, în timp ce funcţia suplimentară de corecţie a distorsiunilor a fost inclusă pe modelul EOS 7D Mark II. Dezvoltând aceste opţiuni de procesare pe camera foto, modelul EOS-1D X Mark II le include şi pe acestea, împreună cu o nouă funcţie de corecţie a difracţiei, care se aplică imaginilor JPEG în timpul fotografierii. Această funcţie permite fotografilor să lucreze cu deschideri mici ale diafragmei, fără să se preocupe de degradarea calităţii imaginii din cauza difracţiei.
 
În trecut, era necesar să se înregistreze datele de corecţie a obiectivului utilizând software-ul EOS Utility1. Cu toate acestea, la modelul EOS-1D X Mark II datele de luminozitate periferică, de corecţie a aberaţiei cromatice şi de corecţie a distorsiunilor pentru obiectiv sunt deja stocate pe camera foto2, eliminând, astfel, necesitatea de a corecta aberaţiile obiectivului pe imaginile JPEG prin intermediul unui computer. Această funcţie acceptă, de asemenea, date de la orice obiective viitoare care au date de corecţie a aberaţiilor încorporate, nefiind necesar să înregistraţi datele cu ajutorul EOS Utility.
 
1 Datele de corecţie a obiectivului nu sunt necesare pentru corecţia difracţiei
2 Anumite obiective nu au date de corecţie a aberaţiilor obiectivului
 
Pe modelul EOS-1D X, software-ul Canon Digital Photo Professional oferea soluţii de corectare a diferitelor aberaţii ale obiectivului sau imaginii. Pe EOS-1D X Mark II, aceste funcţii de corecţie sunt integrate în cameră, graţie funcţiei dedicate de optimizare digitală a obiectivului.
Sistemul digital de optimizare a obiectivului imită performanţele acestuia, printr-o serie de funcţii matematice care replică fiecare dintre etapele călătoriei luminii pe traseul optic. Folosind aceste informaţii, sistemul digital de optimizare a obiectivului poate corecta o varietate de aberaţii optice tipice şi pierderi de rezoluţie cauzate de filtrul trece-jos al camerei, aplicând fiecărei imagini o funcţie inversă pentru a aduce imaginea cât mai aproape de modul în care o scenă este văzută cu ochiul liber. Acest lucru creează imagini detaliate, de înaltă calitate, care oferă fotografilor o flexibilitate mai mare pentru lucrul cu deschideri mici sau largi ale diafragmei, eliminând problemele legate de aberaţii sau difracţie.
Deşi corecţiile aberaţiilor obiectivului pot fi aplicate şi fişierelor JPEG pe măsură ce acestea sunt create, sistemul digital de optimizare a obiectivului este aplicat în timpul procesării de către cameră a imaginilor RAW.
 
Stil de imagine cu detalii fine
 
Stilul de imagine „Detalii fine”, dezvoltat iniţial pentru modelele EOS 5DS şi EOS 5DS R, a fost inclus în modelul EOS-1D X Mark II pentru a maximiza nivelul de detaliere capturat de senzorul de 20,2 megapixeli al camerei. Această setare acordă prioritate gradaţiei tonurilor şi accentuează detaliile fine. Setarea de detalii fine este destinată imaginilor care vor fi utilizate aşa cum au fost capturate de cameră, fără post-procesare.
 
Stilul de imagine cu detalii fine include trei parametri reglabili pentru claritatea imaginii, care oferă mai mult control chiar de pe cameră asupra clarităţii imaginilor JPEG. Parametrii sunt cei similari cu cei întâlniţi în cadrul filtrului Unsharp Mask (Mască reducere claritate) din Adobe Photoshop şi software-ul DPP al Canon.
 
Glisorul „Strength” (Intensitate) reglează nivelul de clarificare aplicat marginilor din imagine. Glisorul „Fineness” (Fineţe) determină dimensiunea detaliilor clarificate; deplasaţi glisorul la stânga pentru a clarifica detalii mai mici. Glisorul „Threshold” (Prag) determină contrastul necesar într-o anumită porţiune a imaginii pentru ca aceasta să fie considerată margine şi să fie clarificată. La setări reduse, chiar şi marginile subtile pot fi clarificate.
 
AWB: prioritate de ambianţă/prioritate de alb
Modelul EOS-1D X Mark II include o selecţie de setări de nivel automat de alb (AWB) care abordează lumina artificială în moduri diferite. Prioritatea de ambianţă are scopul de a menţine o parte dintre tonurile cromatice calde create de sursele de lumină artificială şi a păstra astfel cât mai mult atmosfera unei scene, în mod similar setării AWB convenţionale de pe alte camere EOS, în timp ce prioritatea de alb elimină cea mai mare parte a căldurii create de iluminarea cu tungsten, încercând să creeze imagini cu culori neutre acolo unde este posibil.
Senzor RGB de 360k cu măsurare IR
Camera are un senzor RGB cu măsurare IR şi 360.000 de pixeli efectivi (rezoluţie 736 x 496, apropiată de rezoluţia WVGA). Măsurarea evaluativă şi măsurarea bliţ evaluativă sunt bazate pe informaţiile detectate de senzor. Senzorul include pixeli IR care detectează lumină infraroşu (IR), care ajută sistemul de detectare a scenei EOS să analizeze scenele şi să îmbunătăţească precizia AF. Pixelii IR, împreună cu pixelii RGB sunt folosiţi şi pentru a detecta luminozitatea, culoarea şi feţele dintr-o scenă. Pe lângă informaţiile despre distanţă, algoritmul recunoaşte un subiect în funcţie de detectarea feţei şi de informaţiile despre culoare.
 
Senzorul de măsurare este susţinut de un procesor DIGIC 6 dedicat, care procesează toate informaţiile privind culorile şi detectarea feţelor pentru a recunoaşte subiecţii fotografiilor cu o precizie impresionantă.
 
Sistem EOS iTR
Caracteristicile de detectare a feţelor şi de urmărire a culorilor oferită de senzorul RGB de 360.000 de pixeli cu măsurare IR sunt transmise mai departe sistemului inteligent EOS de urmărire şi recunoaştere. Pe modelul EOS-1D X Mark II, focalizarea automată EOS iTR AF include algoritmii îmbunătăţiţi utilizaţi pe modelul EOS 7D Mark II, care sporesc semnificativ performanţele generale de urmărire a subiecţilor.
 
În plus faţă de modul de prioritate a feţei, a fost adăugat un mod de urmărire a subiectului pentru situaţiile în care faţa nu este întotdeauna vizibilă sau în care subiectul principal nu este o persoană.
 
AI Servo AF III+
AI servo AF III+ de la Canon are un algoritm AF care, împreună cu sistemul de urmărire şi recunoaştere inteligente EOS (EOS iTR), îmbunătăţeşte sensibilitatea de urmărire în scenele în care mişcările subiectului intervin brusc, oferind o focalizare precisă şi clară, chiar şi în situaţii în care focalizarea este dificilă.
 
EOS-1D X Mark II are şase setări ale focalizării automate care funcţionează ca studii de caz, permiţându-vă să alegeţi cea mai potrivită opţiune pentru subiectul dvs. Aceste studii de caz oferă diferite configuraţii ale celor trei setări diferite de preferinţe AF, pentru sensibilitatea de urmărire, urmărirea accelerării/decelerării şi comutarea automată a punctelor de focalizare automată. Aceşti parametri pot fi personalizaţi suplimentar, în funcţie de preferinţele utilizatorului.
 
Zonă extinsă de focalizare automată cu 61 de puncte
 

Mărirea suprafeţei acoperite de punctele de focalizare automată este o caracteristică foarte apreciată de fotografii profesionişti sau amatori. Pe modelul EOS-1D X Mark II, punctele de focalizare automată au fost amplasate pe o suprafaţă mai mare – extensie verticală cu 8 procente mai mare în zona centrală şi cu 24 de procente mai mare în zona periferică, ceea ce sporeşte libertatea fotografului în ceea ce priveşte amplasarea subiecţilor în timpul realizării compoziţiei.
 
Cele 41 de puncte de focalizare automată de tip încrucişat şi cele 5 puncte duble de focalizare automată de tip încrucişat1 sporesc chiar mai mult capacităţile de focalizare ale modelului EOS-1D X Mark II. Punctele de focalizare automată de tip încrucişat asigură o precizie mai înaltă a focalizării automate, pe o porţiune mai mare a cadrului, oferind o focalizare corectă – lucru important pentru subiecţii care se mişcă rapid. Toate cele 61 de puncte de focalizare automată şi cele 41 de puncte de focalizare automată de tip încrucişat pot fi selectate separat.
 
1 Numărul de puncte de focalizare, puncte de focalizare automată de tip încrucişat şi puncte duble de focalizare automată de tip încrucişat variază în funcţie de obiectivul utilizat
 
Puncte de focalizare automată
Utilizaţi împreună toate cele 61 de puncte de focalizare automată sau grupaţi-le în zone mobile, care acoperă subiecţii aflaţi la marginile cadrului. Alternativ, selectaţi un singur punct de focalizare automată pentru a vă concentra doar pe o anumită zonă a scenei.
 
Zona de mari dimensiuni, foarte apreciată pe modelul EOS 7D Mark II, a fost adăugată şi pe EOS-1D X Mark II, permiţând urmărirea subiecţilor aflaţi în mişcare şi fiind deosebit de utilă pentru compoziţii precise atunci când subiectul are o viteză mare.
 
61 de puncte de focalizare automată şi 21 de puncte de focalizare automată de tip încrucişat la f/8
 
Fotografii pasionaţi de sport sau faună sunt nevoiţi deseori să utilizeze super-teleobiective cu teleconvertor pentru a se apropia de subiecţi. Acest lucru limitează posibilitatea de utilizare a focalizării automate, din cauza diafragmei de f/8 rezultate. Compatibilitatea de focalizare automată într-un punct la f/8 a modelului 1D X a fost mărită semnificativ, la maximum 61 de puncte*2 pe modelul EOS-1D X Mark II, cu 21 de puncte de tip încrucişat. Focalizarea automată pe zonă, care facilitează urmărirea subiecţilor, şi sistemul de focalizare automată EOS iTR reprezintă funcţii puternice de urmărire, chiar şi atunci când utilizaţi super-teleobiective cu teleconvertor.
 
*2 Numărul de puncte de focalizare şi puncte de focalizare automată de tip încrucişat variază în funcţie de obiectivul utilizat
 
Focalizare automată la EV-3
Sistemul de focalizare automată facilitează focalizarea permanentă asupra subiectului, chiar şi în condiţii dificile de iluminare. Limita de intensitate scăzută pentru focalizarea automată a fost îmbunătăţită, fiind acum de EV-3*3, ceea ce facilitează lucrul cu scenele în care focalizarea automată era anterior imposibilă, prea lentă sau imprecisă, cum ar fi cele întunecate.
 
*3.EV-3 la focalizarea într-un punct central de focalizare automată, la f/2,8, 23°C/73°F şi ISO 100
 
Afişaj cu punte AF, iluminat roşu
O funcţie lansată iniţial pe modelul EOS-1D Mark IV, cadrul de focalizare automată afişat cu roşu a fost reintrodus în urma feedback-ului primit de la utilizatorii modelului EOS-1D X. Împreună cu afişajul cu cadru iluminat, sistemul EOS de analiză inteligentă a cadrelor şi sistemul optic de suprapunere a afişajului roşu au fost aduse în seria EOS-1. Deoarece identificarea punctului de focalizare automată este uşoară în scenele întunecate, iar selectarea unui punct de focalizare automată poate fi efectuată instantaneu, încadrarea în condiţii de iluminare redusă este facilitată.
 
Detectarea pâlpâirii
În lumină care pâlpâie, cum ar fi lumini fluorescente, folosirea unui timp de expunere mai mare poate duce la expuneri şi la culori neregulate, din cauza frecvenţei de pâlpâire a luminii. EOS-1D X Mark II – ca şi EOS 7D Mark II, EOS 5DS R şi EOS 5DS – detectează frecvenţa de pâlpâire a surselor de lumină şi adaptează durate de captură pentru a surprinde imagini la intensitate aproape maximă a luminii, pentru a reduce efectele de pâlpâire. Această caracteristică funcţionează cu o frecvenţă de pâlpâire de 100 Hz şi 120 Hx şi are un algoritm îmbunătăţit pentru a preveni detecţia incorectă a luminii care pâlpâie.
 
14-16 cadre pe secundă. Plonjaţi în mijlocul acţiunii cu performanţe de mare viteză.
14 cps cu urmărire completă pentru focalizarea automată/expunerea automată, 16 cps la fotografierea cu Live View
 
Fotografii profesionişti nu primesc niciodată o a doua şansă. Prin urmare, sporirea şanselor de a surprinde momente decisive, precum reacţiile emoţionale de după un gol sau atingerea liniei de sosire, şi de a le captura cu precizie şi un nivel maxim de claritate, reprezintă o nevoie esenţială. Inginerii Canon au recunoscut acest lucru şi au obţinut o viteză maximă cu acţionare a oglinzii de 14 cps1 cu urmărire completă pentru focalizarea automată/expunerea automată.
 
Fotografierea în modul Live View continuă să ridice ştacheta, permiţând captura continuă la 16 cps1 atunci când focalizarea şi expunerea sunt fixate la primul cadru. Această viteză a cadrelor o depăşeşte pe cea atinsă de modelul EOS-1D X în condiţiile blocării oglinzii, oferind avantajul suplimentar al urmăririi scenei în Live View pe măsură ce aceasta este capturată.
 
1Viteză maximă la fotografierea continuă, cu acumulator LP-E19 complet încărcat şi timp de expunere de 1/1000 s. sau mai rapid, ISO 51.200 sau mai redus şi deschidere maximă a diafragmei (în funcţie de obiectiv)
 
Procesoare duale „DIGIC 6+”
Pentru a permite senzorului CMOS de 20,2 megapixeli să citească semnalele de mare viteză, modelul EOS-1D X Mark II utilizează un circuit de procesare iniţială împreună cu procesoarele duale „DIGIC 6+”, pentru o procesare de mare viteză a semnalelor. Puterea incredibilă a acestor procesoare permite mărirea latitudinii, reducerea mai eficientă a zgomotului indiferent de sensibilitatea ISO, redarea tonurilor naturale ale pielii pentru care sunt renumite camerele Canon şi aplicarea în timp real, pe imaginile JPEG, a diferite corecţii ale obiectivului, chiar şi atunci când viteza de fotografiere este de aprox. 16 cps în Live View, înregistrând, de asemenea, filme DCI 4K de până la 60 cps sau Full HD de până la 120 cps.
 
Card media CFast 2.0™
EOS-1D X Mark II este prima cameră foto EOS care prezintă un slot de card CFast 2.0™ pe lângă slotul de card CompactFlash. CFast 2.0™ are dimensiuni similare cardului CompactFlash, dar are contacte încastrate, ceea ce adaugă la robusteţea cardului şi fac mai puţin probabil să aibă probleme legate de îndoirea ştifturilor. În prezent, CFast 2.0™ are o viteză de scriere de până la 440 MB/s, care este de trei ori mai rapidă faţă de cel mai rapid CompactFlash (150 MB/s) Asemenea viteze rapide de scriere permit fotografierea continuă a unei serii de170 de imagini RAW la rezoluţie maximă. În plus, compatibilitatea cu formatul exFAT2 elimină limita de dimensiune a fişierelor de 4 GB şi necesitatea fuzionării fişierelor atunci când înregistraţi filme.
 
2Pentru compatibilitate cu formatul FAT32 anterior, utilizat pe cardurile CF de 128 GB sau mai puţin, limita de 4 GB pentru dimensiunea fişierelor este în continuare aplicabilă.
 
Ecran tactil LCD de înaltă rezoluţie
Fotografiile de înaltă calitate produse de EOS-1D X Mark II trebuie vizualizate pe un ecran LCD de înaltă calitate imediat după ce sunt capturate. Pentru a face posibil acest lucru, EOS-1D X Mark II include un ecran Clear View LCD II cu raport de aspect de 3:2 şi o dimensiune neschimbată de 3,2 ţoli. Densitatea pixelilor ecranului a fost mărită de aproximativ 1,25 de ori, iar numărul de puncte a fost mărit la 1,62 milioane în comparaţie cu modelul EOS-1D X.
 
Ecranul tactil capacitiv facilitează selectarea opţiunilor, comutarea punctelor de focalizare automată şi utilizarea vederii mărite atunci când fotografiaţi în Live View sau filmaţi.
 
Vizorul inteligent II
Ca profesionist, ultimul lucru pe care doriţi să îl faceţi este să vă luaţi privirea de la acţiune. Timpul petrecut observând altceva decât vizorul poate însemna ratarea unui moment esenţial; de aceea, inginerii Canon au ascultat cu atenţie feedbackul comunităţii EOS şi au adus mai multe informaţii în vizorul EOS-1D X Mark II, care pot fi personalizate în funcţie de nevoile fotografului. Acum, vă este mai uşor să schimbaţi setările şi să verificaţi setările camerei fără ca privirea dvs. să părăsească vizorul.
 
Verificaţi şi schimbaţi toate setările din vizor, inclusiv modul de fotografiere, modul de măsurare, nivelul de alb şi modul de acţionare, primind, de asemenea, alerte în caz de detectare a pâlpâirii.
 
Câmpul vizual de aproximativ 100% al vizorului vă permite să observaţi întregul cadru capturat, iar distanţa de 20 mm dintre vizor şi ochi asigură o vizualizare captivantă a acţiunii din faţa camerei, graţie căreia veţi putea încadra imaginea exact aşa cum o doriţi.
 
Nivelă electronică cu axă dublă
Nivela electronică cu axă dublă ajută fotograful să menţină camera la orizontală în timpul capturării imaginilor – funcţie foarte utilă atunci când fotografiaţi clădiri sau doriţi ca orizontul să fie drept. Atât mişcarea longitudinală (tangaj) cât şi cea laterală (ruliu) este detectată în incrementuri de 1˚, iar nivela este afişată atât în vizor (deasupra punctelor de focalizare), cât şi pe ecranul LCD, ceea ce face din aceasta un instrument util pe timpul nopţii, când punctele de referinţă sunt greu de distins prin vizor.
 
Ecran personalizat de control rapid
Fiecare fotograf lucrează în mod diferit şi are cerinţe speciale care ţin de verificarea şi modificarea informaţiilor şi parametrilor de captură a imaginilor. Pentru facilitarea fluxului de lucru, puteţi schimba rapid şi uşor tipul, dimensiunea şi poziţia pictogramelor de pe ecranul personalizat de control rapid al camerei, astfel încât să puteţi găsi cu uşurinţă setările preferate.
 
Nivel sporit de durabilitate şi fiabilitate
Ca model profesional de vârf, EOS-1D X Mark II se află cu doi paşi înaintea celorlalte camere DSLR EOS în ceea ce priveşte standardele de design şi testare. Obturatorul EOS-1D X Mark II este conceput pentru a asigura cca. 400.000 de cicluri, cu un nivel excepţional de performanţă, iar oglinda şi comenzile asociate au fost proiectate pentru a oferi acelaşi nivel de calitate.
Nu doar mecanismele interne de acţionare au fost proiectate şi evaluate pentru durabilitate excelentă pe un model profesional; butoanele şi comenzile utilizate de către fotograf sunt, la rândul lor, testate pentru a asigura acelaşi nivel de durabilitate.
 
Construcţie din aliaj de magneziu, rezistenţă excepţională la intemperii
La fel cu modelele anterioare din seria EOS-1, EOS-1D X Mark II este conceput pentru utilizare profesională continuă în medii dificile. Acest model are aceeaşi construcţie rezistentă la praf şi picături de lichide utilizată pentru modelul EOS-1D X, incluzând, în total, 76 de garnituri în jurul butoanelor şi îmbinărilor carcasei pentru a împiedica apa şi praful să ajungă la componentele interne. Combinat cu obiective EF Canon din seria L şi bliţul Speedlite 600EX-RT, camera continuă să fie etanşă şi protejată împotriva intemperiilor, graţie garniturilor de cauciuc din jurul punctelor de îmbinare. Cu o carcasă şi o structură interioară din aliaj de magneziu, camera este rigidă, rezistentă şi pregătită pentru utilizare profesională intensă.
 
Dispersarea căldurii
Atunci când filmaţi sau fotografiaţi continuu în modul de viteză înaltă, pe perioade prelungite, fără pauze, senzorul CMOS şi cele două procesoare „DIGIC 6+” primesc cantităţi uriaşe de date, ceea ce generează, de asemenea, o cantitate semnificativă de căldură. Această căldură este transferată de la senzor şi procesoare în partea de sus a compartimentului bateriilor şi este disipată prin intermediul unui tub termic special, care permite camerei să rămână permanent gata de utilizare.
 
Sistemul de dispersie a căldurii de pe modelul EOS-1D X Mark II, împreună cu procesoarele puternice, permite înregistrarea continuă a filmelor 4K cu durată de până la 29 min 59 s.
 
Captură de filme 4K 60p. Oferiţi publicului dvs. o definiţie uluitoare.
 
Dual Pixel CMOS AF
Dual Pixel CMOS AF este o tehnologie bazată pe senzori, cu focalizare automată (AF) a detectării fazei, creată pentru a oferi o urmărire uşoară, de înaltă performanţă a focalizării la filme şi obţinerea rapidă a focalizării automate în cazul fotografiilor statice în modul Live View. Tehnologie dezvoltată de Canon, ideală pentru realizarea de efecte cu aspect profesional de adaptare a focalizării pentru subiecţi în mişcare şi pentru menţinerea focalizării clare a unui subiect care se îndreaptă spre utilizator, păstrând în acelaşi timp un fundal cu efect de estompare – o caracteristică definitorie a filmelor EOS.
 
Viteza de focalizare a fost dublată, de la cei cinci paşi ai modelului EOS 7D Mark II la zece paşi pe EOS-1D X MARK II, permiţând tranziţii mai rapide şi mai line ale focalizării. Acum, această funcţie acoperă cca 80 la sută din suprafaţa senzorului şi este disponibilă pentru toate obiectivele EF, în orice condiţii de fotografiere şi cu orice calităţi şi dimensiuni de înregistrare a filmelor.
 
Filme EOS 4K 60p incredibile
Tradiţia Canon a filmelor DSLR culminează cu modelul EOS-1D X Mark II, ce oferă cineaştilor şi realizatorilor de documentare opţiunea de a îşi spune poveştile la o uimitoare rezoluţie 4K şi la diferite viteze ale cadrelor. Filmele 4K sunt înregistrate intern, cu standardul DCI 4K de 4096 x 2160 (raport de aspect 17:9), la rezoluţia nativă a senzorului, pentru un nivel neegalat de claritate şi calitate.
 
Varietatea extinsă de viteze ale cadrelor – 23,98, 24, 25, 29,97, 50 sau 59,94 cps – conferă flexibilitate fluxului de lucru 4K. Deşi se spune că focalizarea filmelor 4K este dificilă, aceasta devine uşoară şi precisă pe modelul EOS-1D X Mark II, graţie focalizării automate Dual Pixel CMOS. Cardul media CFast 2.0™ este recomandat pentru înregistrarea internă, iar modelul EOS-1D X Mark II poate realiza înregistrări cu durată de până la 29 min. 59 sec. , la orice viteză a cadrelor.
 
Captură de cadre de 8,8 MP din filmele 4K
Filmele capturate la rezoluţie 4K, chiar şi la 60 cps, pot fi utilizate, de asemenea, pentru extragerea unor cadre statice de înaltă rezoluţie, de 8,8 megapixeli. Utilizatorul poate urmări filmul pe spatele camerei, extrăgând din acesta cadrul dorit. Acest lucru este foarte util pentru subiecţii aflaţi în mişcare la viteze mari, pentru care este necesară o viteză foarte înaltă a cadrelor, sau pentru fotografii care trebuie să livreze clienţilor atât fotografii, cât şi filme de înaltă rezoluţie.
 
Filme 120p cu viteză înaltă a cadrelor
În plus faţă de posibilitatea de a filma la rezoluţie 4K, EOS-1D X Mark II poate înregistra, de asemenea, filme Full HD la 120P sau 100P. Deşi numeroase camere care înregistrează filme la viteză înaltă a cadrelor blochează focalizarea, EOS-1D X Mark II include funcţia de focalizare automată Dual Pixel CMOS, care permite focalizarea automată chiar şi la viteze de 120P/100P ale cadrelor.
 
Filmele cu viteză înaltă a cadrelor sunt înregistrate ca filme cu încetinitorul, la ¼ din viteză, fără sunet, iar codul temporal adaugă câte 4 secunde pentru fiecare secundă filmată, ceea ce corespunde unei durate maxime de înregistrare de 7 minute şi 29 de secunde.
 
Ieşire HDMI
Un film Full HD necomprimat, curat, ia 4:2:2 pe 8 biţi poate fi înregistrat extern prin ieşirea HDMI1. Dat fiind că sunetul poate fi transmis, de asemenea, prin mufa HDMI, monitorizarea sunetului şi înregistrarea acestuia pe un dispozitiv extern sunt, de asemenea, posibile.
 
Ca alternativă, un monitor extern poate fi conectat prin mufa HDMI pentru monitorizarea înregistrării filmelor, cu sau fără afişarea informaţiilor de configurare a filmelor pe monitorul extern. Pentru a facilita monitorizarea, este posibilă afişarea simultană pe ecranul LCD al camerei şi pe monitorul extern, prin conexiunea HDMI.
 
1.Ieşirea HDMI 4K nu este acceptată.
 
Port pentru căşti şi intrare de linie
Un microfon extern poate fi conectat la mufa pentru microfon, permiţând înregistrarea audio stereo, iar mufa pentru căşti permite verificarea nivelului audio în timpul înregistrării.
 
Acceptând o gamă largă de viteze ale cadrelor, formate de înregistrare şi accesorii pentru filme, modelul EOS-1D X Mark II oferă performanţe profesionale de filmare mult peste cele ale modelului EOS-1D X.
 
Capturarea de filme de la distanţă
Cu transmiţătorul WiFi WFT-E8, un dispozitiv inteligent, precum un telefon sau o tabletă, poate fi utilizat pentru a porni/opri înregistrarea filmelor prin intermediul aplicaţiei Canon Camera Connect (iOS şi Android). Odată ce înregistrarea filmului a pornit, aceasta va continua chiar în caz de întrerupere a conexiunii dintre cameră şi dispozitivul inteligent, de exemplu atunci când utilizaţi o dronă pentru filmare. Serverul WFT este, de asemenea, compatibil cu înregistrarea video şi oferă un set mai cuprinzător de comenzi în comparaţie cu aplicaţia Camera Connect.
 
In cutie:
Camera Canon EOS-1D X Mark II DSLR (numai corp)
LP-E19 acumulator (2750mAh)
Încărcătorul bateriei LC-E19
EC-C6 Focusing Screen
Eyecup Eg
Capacul camerei RF-3
Capac de ambalare
Curea larga L7
Capacul pentru LP-E4
IFC-150U II USB 3.1 Gen 1 Cablu de interfață pentru DSLR-uri
Canon Digital Solution Disk
Garanție

Montarea obiectivului Canon EF
Formatul camerei Full-Frame (1,0x Factorul de Crop)
pixeli Actual: 21,5 megapixeli 
  Eficient: 20,2 megapixeli
Rezoluție maximă 5472 x 3648
Aspect Ratio 3/2
Tipul senzorului / mărimea CMOS, 36 x 24 mm
Formatele fișierelor Imagini statice: JPEG, RAW 
  Filme: MJPEG, MOV, MP4, MPEG-4 AVC / H.264 
  Audio: AAC, Linear PCM (Stereo)
Bit Depth 14-Bit
Sistem de reducere a prafului da
Tipul cartelei de memorie CFast 
  CompactFlash
Controlul focalizării  
Tipul de focalizare Autofocalizarea
Modul de focalizare AF cu servomecanism continuu (C), focalizare manuală (M), AF cu servomotor unic (S)
Puncte focalizare automată Detectarea fazelor: 61 (41 tip încrucișat)
Vizor / Ecran  
Tipul vizorului cu pentaprisma
Vizorul ochiului 20,00 mm
Vizionare acoperire 1
Vizor pentru mărire Aproximativ. 0.76x
Reglarea dioptrii -3 până la +1 m
Ecran Ecranul LCD LCD de 1,820.000
Ecranul acoperire 1
Unghiul de vizualizare diagonal 170.0 °
Controlul expunerii  
Sensibilitate ISO Auto, 100-51200 (modul extins: 50-409600)
Obturator Tip: 
  Viteză electronică și mecanică : 30 - 1/8000 În al doilea rând, modul Bulb
Telecomandă TC-80N3, RS-80N3 (opțional)
Blocarea oglinzii da
Metoda de măsurare Măsurarea măsurativă, măsurarea parțială, măsurarea spotului
Moduri de expunere Moduri: Prioritate diafragmă, manuală, Programare, 
  Interval de măsurare a priorității declanșatorului : EV 0.0 - EV 20.0 
  Compensare: -5 EV până la +5 EV (în trepte 1/3 sau 1/2 EV)
Tamponare / fotografiere continuă Până la 14 cadre pe secundă la 20,2 MP pentru până la 170 de cadre în format brut
Modurile de echilibru al albului Auto, Înnorat, Temperatură de culoare, Personalizat, Lumină de zi, Flash, Fluorescent (alb), Umbre, Tungsten
bliț  
Built-in Flash Nu
Viteză maximă de sincronizare Obturator mecanic: 1/250 secunde
Flash Compensation -3 EV până la +3 EV (în trepte de 1/3 sau 1/2 EV)
Sistem Flash dedicat Ettl
Conexiune Flash externă Hot Shoe, PC Terminal
Înregistrare AV  
Înregistrare video Da, NTSC / PAL
Format video 4096 x 2160p la 50 / 59,94 fps (800 Mb / s MOV via M-JPEG) 
  4096 x 2160p (500 Mb / s MOV via M-JPEG) 
  1920 x 1080p la 100/120 fps (360 Mb / s MOV) 
  1920 x 1080p la 50 / 59,94 fps (180 Mb / s MOV) 
  1920 x 1080p la 23,98 / 24/25 / 29,97 fps (90 Mb / s MOV) 
  1920 x 1080p la 50 / 59,94 fps (60 Mb / s MOV) 
  1920 x 1080p la 23,98 / 24/25 / 29,97 fps (30 Mb / s MOV) 
  1920 x 1080p la 50 / 59,94 fps (60 Mbps MP4) 
  1920 x 1080p la 23.98 / 24/25 / 29.97 fps 
  1920 x 1080p la 25 / 29,97 fps (12 Mb / s MP4)
Controlul expunerii Auto: Viteză obturator, diafragmă, ISO 
  Manual: Viteză obturator, diafragmă, ISO
Sensibilitate ISO Auto / Manual, 100 - 25600
Compensarea expunerii -3 EV până la +3 EV (în trepte de 1/3 sau 1/2 EV)
concentra Auto 
  Manual 
  continuu automat
Lungimea videoclipului maximă 4096 x 2160: 29 de minute, 59 de secunde 
Inregistrare audio Built-In Mic: Cu Video + Voice Memo (Mono) 
  Opțional Mic Mic External: Cu Video (Stereo)
Performanţă  
Timpul de pornire 0,1 secunde
Timer automat 10 secunde, 2 secunde
Interval de înregistrare Nu
Conectivitate 1/8 ", microfon 1/8", ieșire AV, Canon N3, HDMI C (Mini), USB 3.0
Wi-Fi capabil Da (cu transmițător opțional)
Putere  
Baterie 1 x acumulator reîncărcabil litiu-ion LP-E19, 11,1 VDC, 2750 mAh 
  1 x acumulator litiu-ion reîncărcabil LP-E4N, 11,1 VDC, 2450 mAh 
  1 x acumulator litiu-ion reîncărcabil LP-E4, 11,1 VDC, 2300 mAh
Adaptor de alimentare AC AC-E19 (opțional)
Temperatura de operare / depozitare Operare
  32 la 113 ° F (0 la 45 ° C) 
  Umiditate: 0 - 85%
Fizic  
Dimensiuni (L x Î x Î) 6,2 x 6,6 x 3,3 "/ 158,0 x 167,6 x 82,6 mm
Greutate 3.3660 lb / 1530 g CIPA, cu baterie și card de memorie

Brand:
Canon

Imagine

Montura camera:
 • Canon EF
Format camera :
 • Full-Frame
Pixeli :
 • 20.2 Megapixel
Rezolutie :
 • 5472 x 3648
Aspect ratio :
 • 3:2
Tip senzor :
 • CMOS
Dimensiune senzor (mm):
 • 36 x 24 mm
Format imagine :
 • JPEG, RAW
Adancime culoare :
 • 14-Bit
Stabilizare senzor :
 • Nu

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Rate credit online cu aprobare rapida oferite de TBI Credit online

TBI CREDIT ONLINE

Poti sa alegi solutia 100% online oferita de TBI Credit online. Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la îndemâna si produsele sunt aproape la usa ta. Disponibil 24/7, 100% online.

Produse similare