9/9

Canon EOS 6D Mark II - Body

Garantie 24 luni

Cost livrare gratuit

Livrare in 4 zile

Retur in 14 zile

Puncte premiu82 puncte

Tine mouse-ul peste imagine pentru a o mari
La comanda
8.195 lei
 • Senzor CMOS Full Frame de 26,2 MP
 • Procesor de imagine DIGIC 7
 • Sistem de autofocalizare in 45 de puncte
 • Video Full HD la 60 fps; Sistem digital IS
 • 3 "LCD cu touchscreen variabil de 1.04m-Dot
 • Dual Pixel CMOS AF și Movie Servo AF
 • Nativ ISO 40000, extins la ISO 102400
 • 6,5 fps Fotografiere; Time-Lapse & HDR Movie
 • Built-in GPS, Bluetooth și Wi-Fi cu NFC
 • Rezistent la Praf și apă; Slot pentru carduri SD
1897C003AA
Ai intrebari ?
Canon EOS 6D Mark II – Body
 
CANON EOS 6D MARK II
Indiferent dacă doriţi să fotografiaţi proiecte mai ambiţioase sau să deveniţi fotograf profesionist, EOS 6D Mark II vă oferă ceea ce aveţi nevoie pentru a vă îndeplini obiectivele
 
Un aparat foto full-frame mic, cu o inimă mare
Acest design DSLR standard în domeniu dispune de garnituri de protecţie împotriva prafului şi a umezelii şi oferă o senzaţie imediată de familiaritate, potrivindu-se cu echipamentele EOS existente.
 
AVANTAJUL FULL FRAME
Cu senzorul CMOS full-frame de 26,2 megapixeli şi procesorul de imagine DIGIC 7, aparatul foto EOS 6D Mark II este conceput în întregime pentru a asigura rezultate profesionale
Interval dinamic
Noul senzor CMOS al aparatului foto EOS 6D Mark II asigură un interval dinamic larg, păstrând detaliile în zonele luminoase şi în zonele cu umbre întunecate, pentru un aspect autentic. Latitudinea generoasă de expunere vă oferă mai multă libertate în post-producţia fişierelor.
Zgomot redus în condiţii întunecate
Imaginile surprinse în condiţii întunecate dispun de zgomot redus şi de claritate ridicată. Beneficiaţi de sensibilitate maximă ISO 40.000 (se extinde la ISO 102.400). Senzorul CMOS al aparatului foto EOS 6D Mark II captează cât mai multă lumină posibil, iar procesorul DIGIC 7 minimizează artefactele precum zgomotul digital.
Următorul nivel în procesarea imaginii
Funcţia încorporată de corectare a aberaţiilor obiectivului îmbunătăţeşte performanţele optice, compensând factori precum difracţia, distorsiunea şi aberaţiile cromatice. Rezultatul este o imagine de o calitate superioară direct de pe aparatul foto.
Portrete impresionate
Aparatul foto full-frame EOS 6D Mark II produce o adâncime a câmpului mai redusă decât aparatele foto cu senzori mai mici, fiind astfel un aparat grozav pentru portretele profesionale. Izolaţi subiecte clare pe un fundal estompat şi încercaţi să fotografiaţi cu obiective unice cu deschidere largă a diafragmei, precum EF 85 mm f/1.2L II USM, pentru efecte cu focalizare superficială.
 
Focalizare de precizie pentru claritate esenţială
Focalizarea automată avansată foloseşte 45 de puncte de tip încrucişat pentru a focaliza cu o precizie extraordinară, chiar şi în condiţii întunecate, precum lumina lunii. Fotografiaţi cu încredere atunci când lucraţi cu o adâncime redusă a câmpului şi urmăriţi subiecţi dinamici pe măsură ce se mişcă în cadru.
Focalizaţi cu încredere, chiar şi în condiţii de lumină redusă
Fiecare dintre cele 45 de puncte de focalizare automată ale aparatului foto EOS 6D Mark II sunt de tip încrucişat, pentru sensibilitate suplimentară şi precizie. Un punct de tip dublu încrucişat în centru focalizează precis chiar şi la lumina lunii (-3 EV), pentru a vă încrede că veţi obţine claritate esenţială atunci când contează.
 
Această sensibilitate permite focalizarea automată (până la 27 de puncte) cu deschideri maxime ale diafragmei de numai f/8, util atunci când folosiţi super-teleobiective cu teleconvertoare, de exemplu.
Focalizare panoramică în 45 de puncte şi fotografiere continuă la 6,5 cps
Punctele de focalizare automată în 45 de puncte de tip încrucişat ale aparatului foto EOS 6D Mark II sunt răspândite pe vizor într-un model panoramic şi focalizează cu o precizie extraordinară. Menţinând clare obiectele în mişcare atunci când fotografiaţi evenimente aglomerate sau acţiuni rapide, chiar şi atunci când fotografiaţi la 6,5 cadre pe secundă.
Focalizare rapidă cu vizualizare în timp real
Atunci când fotografiaţi în modul Vizualizare în timp real, folosind ecranul cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF focalizează cu viteză şi precizie uluitoare. Atingeţi pentru a selecta un obiect care va fi urmărit şi focalizat precis, pe măsură ce se mişcă în cadru.
 
Fereastra dvs. asupra lumii
Vizorul cu pentaprismă mare al aparatului foto EOS 6D Mark II prezintă o vedere remarcabil de clară asupra lumii, permiţându-vă să formaţi relaţii naturale cu subiecţii şi să fotografiaţi mai instinctiv.
 
Compuneţi din orice unghi
Este uşor să fotografiaţi din unghiuri joase sau deasupra capetelor în mulţimi, mulţumită ecranului cu unghi variabil al aparatului foto EOS 6D Mark II, care se deschide şi se roteşte în ambele direcţii. Încercaţi să îl folosiţi la nivelul taliei pentru portrete mai naturale.
 
Sistemul GPS* integrat vă urmăreşte fiecare mişcare
Etichetaţi fiecare imagine surprinsă cu locaţia actuală, indiferent unde vă aflaţi în lume. Este grozav pentru reconstituirea paşilor atunci când căutaţi locaţii sau pentru scrierea unor legende precise la imagini, care vă descriu aventurile.
 
Concepută să funcţioneze fără probleme cu dispozitivele dvs. inteligente
EOS 6D Mark II foloseşte Bluetooth® pentru a vă ajuta să configuraţi uşor o conexiune Wi-Fi cu dispozitivul dvs. inteligent**. Răsfoiţi şi selectaţi imagini de pe ecranul dispozitivului, iar apoi distribuiţi-le prietenilor. Dispozitivul dvs. poate fi folosit şi ca o telecomandă, inclusiv vizualizarea în timp real.
 
Aplicaţia Canon Photo Companion
Partenerul ideal pentru orice povestitor în imagini, aplicaţia Photo Companion, oferă acces la cunoştinţe şi conţinut personalizate şi specializate, atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ele, pentru a putea da viaţă cu adevărat poveştilor dvs.
 
Filme Full HD cinematice
Surprindeţi filmări Full HD de o calitate superbă, cu adâncime redusă a câmpului, un aspect specific filmărilor profesionale. Dual Pixel CMOS AF ajustează lin pentru a menţine clare obiectele în mişcare fără schimbări abrupte şi deranjante ale focalizării, iar un stabilizator digital integrat pe 5 axe elimină tremurul nedorit al camerei.
 
Filmele 4K cu redare accelerată pot fi create pe cameră, surprinzând mişcările unor scene care se schimbă lent până la cel mai mic detaliu.
 
Conţinutul cutiei
EOS 6D Mark II - body
Ocular Eb
Capac aparat foto R-F-3
Curea pentru aparatul foto
Acumulator LP-E6N
Încărcător de baterii LC-E6E
Kit cu manualul de utilizare
 

* Utilizarea GPS poate fi restricţionată în anumite ţări sau regiuni. Utilizarea GPS trebuie să respecte legile şi reglementările ţării şi zonei în care acesta este utilizat, inclusiv orice restricţie privind utilizarea sistemelor electronice.
** Conexiunea mereu activă dintre dispozitivele inteligente şi aparatul foto prin Bluetooth® necesită o configurare iniţială în aplicaţia Canon Camera Connect. Stabilitatea conexiunii prin Bluetooth® depinde de modelul dispozitivului inteligent şi de factorii de mediu. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci şi nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Dispozitivele inteligente compatibile necesită Bluetooth® versiunea 4 (sau ulterioară) şi iOS 8.4 (sau ulterior) ori Android 5.0 (sau ulterior) cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Canon Camera Connect (disponibilă în Apple App Store sau în Magazinul Google Play)

Monturaobiectivului Canon EF
Formatul camerei Full-Frame (1,0x Factorul de Crop)
pixeli Actual: 27,1 megapixeli 
Eficient: 26,2 megapixeli
Rezoluție maximă 26 MP: 6240 x 4160
Aspect Ratio 1: 1, 3: 2, 4: 3, 16: 9
Tipul senzorului / mărimea CMOS, 35,9 x 24 mm
Formatele fișierelor Imagini statice: JPEG, RAW 
Filme: MJPEG, MOV, MP4, MPEG-4 AVC / H.264 
Audio: AAC
Bit Depth 14-Bit
Sistem de reducere a prafului da
Tipul cartelei de memorie SDXC 
SDHC 
SD
Stabilizare de imagine Digital, cu 5 căi
Controlul focalizării  
Tipul de focalizare Autofocalizarea
Modul de focalizare Automat (A), AF continuu (C), focalizare manuală (M), AF cu servomotor unic (S)
Puncte focalizare automată Detectarea fazelor: 45 (45 tip încrucișat)
Vizor / Ecran  
Tipul vizorului Optic
Vizorul ochiului 21,00 mm
Vizionare acoperire 98%
Vizor pentru mărire Aproximativ. 0.71x
Reglarea dioptrii -3 până la +1 m
Ecran 3 "ecran tactil pivotant (1,040,000)
Ecranul acoperire 100%
Unghiul de vizualizare diagonal 170.0 °
Controlul expunerii  
Sensibilitate ISO Auto, 100-40000 (modul extins: 50-102400)
Obturator Tip: 
Viteza mecanică : 30 - 1/4000 secunde, modul bulb
Telecomandă TC-80N3, RS-80N3 (opțional)
Blocarea oglinzii da
Metoda de măsurare Măsurare medie ponderată la centru, măsurare evaluativă, măsurare parțială, măsurare spot
Moduri de expunere Moduri: Prioritate diafragmă, Auto, Manual, Programat automat, 
Interval de măsurare a priorității declanșatorului : EV 1.0 - EV 20.0 
Compensare: -5 EV până la +5 EV (în trepte 1/3 sau 1/2 EV)
Tamponare / fotografiere continuă Până la 6,5 ​​cps la 26,2 MP 
Până la 3 fps la 26,2 MP
Modurile de echilibru al albului Auto, Înnorat, Temperatură de culoare, Personalizat, Lumină de zi, Flash, Fluorescent (alb), Umbre, Tungsten
bliț  
Built-in Flash Nu
Viteză maximă de sincronizare Obturator mecanic: 1/180 secundă
Flash Compensation -3 EV până la +3 EV (în trepte de 1/3 sau 1/2 EV)
Sistem Flash dedicat Ettl
Conexiune Flash externă Hot Shoe
Înregistrare AV  
Înregistrare video Da, NTSC / PAL
Format video 1920 x 1080p la 23,98, 25, 29,97, 50, 59,94 fps 
1280 x 720p la 23,98, 25, 29,97, 50, 59,94 fps
Aspect Ratio 16:09
Controlul expunerii Auto: Viteză obturator, diafragmă, ISO 
Manual: Viteză obturator, diafragmă, ISO
Sensibilitate ISO Auto, 100 - 25600
Compensarea expunerii -3 EV la +3 EV (în trepte de 1/3 EV)
concentra Auto 
Manual 
continuu automat
Lungimea videoclipului maximă 1920 x 1080: 29 de minute, 59 de secunde 
Inregistrare audio Built-In Mic: Cu video (stereo) 
Optional External Mic: Cu Video (Stereo)
Performanţă  
Timpul de pornire 0,2 secunde
Blocarea obturatorului 0,06 secunde
Timer automat 10 secunde, 2 secunde
Interval de înregistrare da
Conectivitate 1/8 "Microfon, Canon N3, HDMI C (Mini), Mini-USB, USB 2.0
Wi-Fi capabil da
Putere  
Baterie 1 x acumulator litiu-ion reîncărcabil LP-E6N, 7.2 VDC, 1865 mAh
Adaptor de alimentare AC AC-E6N cu DR-E6 (opțional)
Temperatura de operare / depozitare Operare
32 la 104 ° F (0 până la 40 ° C) 
Umiditate: 0 - 85%
Fizic  
Dimensiuni (L x Î x Î) 5,7 x 4,4 x 2,9 "/ 144,0 x 110,5 x 74,8 mm
Greutate Numai 1.507 lb / 685 g corp

Brand:
Canon

Imagine

Montura camera:
 • Canon EF
Format camera :
 • Full-Frame
O camera excelenta pentru nevoile mele, pretul beton iar baietii de la magazin de nota 20.
Scrie un comentariu
Rate credit online cu aprobare rapida oferite de TBI Credit online

TBI CREDIT ONLINE

Poti sa alegi solutia 100% online oferita de TBI Credit online. Doar 10 minute din timpul tau, cartea de identitate la îndemâna si produsele sunt aproape la usa ta. Disponibil 24/7, 100% online.

Produse similare