9/9

Garantia Produselor

Garantia produselor vandute de VIVOMAG
 
Perioada de garantie a produselor vandute prin intermediu www.vivomag.ro se regaseste in pagina fiecarui produs in “tab-ul” “Garantie”.
 
Pentru toate produsele vandute si livrate de catre VIVOMAG beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
 
Produse cu certificat de garantie emis de VIVOMAG
Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia prin Vivomag.
 
Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de VIVOMAG vei primi certificat de garantie emis de Vivomag in fizic si electronic. Certificatul il vei primi pe email cat si atasat coletului cu produsul/produsele comandat/e.
 
In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, trebuie sa ne trimiti un email la service@vivomag.ro care sa contina datele achizitiei (o copie a facturii in cazul in care se poate sau datele de pe aceasta: Nr. facture, data factura) in acest email trebuie sa ne specificati sumar ce probleme intampinati cu produsul. In decurs de 24-48 de ore de la primirea acestu email, un consultant Viomag v ava contacta pentru stabilirea procedurilor de timitere prin curier.  
Dupa intrarea in service a produsului, termenul de efectuare a reparatiilor (daca este cazul) este de 15 zile lucratoare. In cazul in care produsul trebuie trimis la un service ce nu se afla pe teritoriul Romaniei, termenul de reparatie sau inlocuire, poate sa se modifice. In cazul modificarii termenului de predare, vati fi informat in prealabil de acest lucru.
Daca in perioada de in care produsul sta in service se constata ca defectiunea survenita nu face obiecul garantiei, clientul va fi informat in aceasta privinta, moment in care I se va comunica si costul reparatiei.
In cazuol in care defectiunea nu face obiectul garantiei, costul transportului si a reparatiei cade exclusive in sarcina clientului.
 
Produse cu certificat de garantie emis de producator
Pentru o parte dintre produsele vandute de VIVOMAG vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.
 
Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
 
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.
 
Produse resigilate
Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emis de Vivomag in format fizic. Certificatul il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.
Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.
 
Garantia DJI 
https://www.vivomag.ro/garantia-dji