Cookie Consent byCookie Consent by PrivacyPolicies.com

iMac Retina 5K 27'' Intel Core i5 3.8GHz/8GB/2TB Fusion Drive/Radeon Pro 580 8GB

C0211588-MNED2ZE/A
[Contactati-ne pentru un pret]
Momentan Indisponibil
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile

iMac

Cea mai strălucită perspectivă a viitorului.


Un desktop care te captivează de la prima privire. Așa a fost gândit să fie iMac‑ul. Iar acum acest concept e mai puternic ca niciodată. Noul iMac are procesoare complet noi, cele mai recente tehnologii grafice, stocare inovatoare și conexiuni de bandă largă mai bune. Și totul prinde viață pe cel mai luminos și mai plin de culoare ecran Retina văzut vreodată pe un iMac. Așa că ai parte de o experiență și mai captivantă – și de o nouă modalitate strălucită de a experimenta totul.
Performanța
Gândește rapid. Ți‑am luat-o înainte.

Upgrade total de performanță.

Mai rapid și mai puternic ca niciodată, iMac este acum dotat cu procesoare Intel Core i5 și i7 de generația a 7-a și cea mai recentă grafică de înaltă performanță. Chiar și stocarea trece la un nivel superior: acum modelele de 27 inchi și de 21,5 inchi sunt disponibile în configurația standard cu Fusion Drive, care îmbină viteza și capacitatea. Așa că poți face pe iMac tot ceea ce iubești să faci. Totul la viteză maximă.
Ecran RetinaRetina în cea mai strălucită formă.

Mai luminos ca oricând. Mai plin de culoare ca niciodată.

Ecranul Retina strălucește și mai puternic pe noul iMac. Cu un miliard de culori și luminozitate de 500 niți, grafica prinde viață într-o lumină nouă. Iar densitatea pixelilor este atât de mare încât nu vei observa niciunul. Textul e atât de clar încât e-mailurile și documentele tale vor arăta mai bine ca niciodată. Este pur și simplu cel mai bun ecran Retina văzut vreodată pe un Mac.Viteză și lățime de bandă duble 
în comparație cu generația anterioară.

Toate modelele iMac au ca dotări standard două porturi Thunderbolt 3 (USB‑C), fiecare oferind o rată de transfer de până la 40 GB/s pentru hard discuri externe și camere. Iar lățimea de bandă este de două ori mai largă pentru conexiuni video și ecrane. Cele patru porturi USB 3 îți oferă numeroase opțiuni pentru conectarea perfericelor, inclusiv imprimante, iPhone, stickuri și multe altele. Iar datorită tehnologiei ultrarapide Wi‑Fi cu trei benzi și Bluetooth 4.2, ești conectat instantaneu la tot conținutul tău digital favorit.


Încap multe în 5 mm.

Design iconic. Tehnologie avansată. Artă modernă.

iMac a fost întotdeauna etalonul suprem în design și funcționalitate. Un computer all-in-one care a pus totul – ecran, procesor, grafică, stocare, memorie și multe altele – într-o carcasă simplă și elegantă. Noul iMac are cel mai avansat și mai strălucit ecran de desktop pe care l-am creat vreodată și este dotat cu tehnologii complet noi care duc puterea și performanța la un nivel nemaivăzut. Cu toate acestea, are o margine de numai 5 mm.

Motivul pentru care 

nimic nu se compară cu un Mac.

macOS e sistemul de operare prin care faci totul pe Mac. macOS High Sierra aduce Mac-ului tău tehnologii avansate și funcții optimizate. E macOS la cel mai înalt nivel al său.

 

 

Brand:
Apple
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Noutati
  • Recent vizualizate