Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit supraveghere video eufyCam Security wireless, HD 1080p, IP66, Nightvision, 2 camere video

Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 21 puncte
BrandAnker Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)3
2599 Lei
2079 Lei
Discount: 520 Lei

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €

sistem de supraveghere video wireless la pret bun

Durata de viata a bateriei de 365 de zile
Camera video 100% fara fir, rezistenta la intemperii, cu certificat IP65 este proiectata sa functioneze timp de 365 de zile (sau 3 ani in regim de asteptare) cu o singura incarcare, in interior si in exterior. eufyCam este fabricata din material compozit rezistent, de ultima generatie. Functioneaza perfect in ploaie si rezista in cele mai grele conditii (-20° C, +50 °C).

 Supraveghere Full HD
Rezolutia 1080P, combinata cu tehnologia NightVision, asigura inregistrarea video cu o calitate ireprosabila atat ziua cat si noaptea. Senzorul Sony Exmor, combinat cu o diafragma mare f2.2, ofera seara imagini clare.

sistem supraveghere video wireless la pret bun

Fara taxe ascunse
eufyCam nu necesita nicio taxa lunara pentru a fi utilizat si este livrat cu un card microSD de 16 GB care stocheaza inregistrari timp de un an. (inregistreaza pana la zece videoclipuri lungi de maxim 30 de secunde pe zi)

Instalare usoara
Sistemul de supraveghere video eufyCam se poate instala in 3 moduri usoare:
1) folosind suportul exterior
2) folosind suportul magnetic
3) prin lipirea pe suprafetele metalice

Aplicatie dedicata

Foloseste-ti smartphone-ul pentru a urmari in in timp real la o inalta rezolutie imaginile surprinse de eufyCam. Compatibil cu dispozitive iOS si Android.

Compatibil cu Amazon Alexa

eufyCam poate fi conectat cu usurinta la Amazon Alexa pentru vizualizarea si controlul usor al sistemul de supraveghere si securitate vide.

Alarma antifurt
O sirena ultra-zgomotoasa, de 100 de decibeli, se activeaza instant daca accelerometrul detecteaza o actiune neautorizata asupra eufyCam.

Brand:
Anker
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
3