Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Manfrotto Cap bila Hydrostatic 468MGQ6 Quick Release Q6

468MGQ6
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 22 puncte

Noi (VIVOMAG.RO) vom adauga adresa dvs. de e-mail la o lista de corespondenta speciala pentru acest produs. Dupa ce produsul va fi in stoc, veti primi automat un e-mail despre acesta, iar adresa dvs. de e-mail va fi eliminata de pe lista de corespondenta a produsului.

Datele vor fi vizibile pentru unii membri ai personalului nostru. Daca doriti sa va eliminati datele personale, trimiteti un e-mail la contact@vivomag.ro.

Daca credeti ca datele dvs. personale au fost folosite gresit, aveti dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere . Suntem obligati prin Regulamentul general al UE privind protectia datelor sa va informam despre acest drept; de fapt nu intentionam sa utilizam in mod gresit datele dvs.

Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandManfrotto Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)30
Capul cu bila hidrostatica 468MG este conceput pentru a satisface cerintele fotografilor profesionisti.
Mecanismul sau unic de blocare hidraulica asigura o blocare incredibil de puternică cu un efortul minim din partea utilizatorului.
Potrivit pentru aparatele de fotografiat grele, această versiune a modelului 468MG este echipată cu noul sistem de deblocare rapidă Q6 Top Lock, dezvoltat pentru a oferi fotografilor un mecanism de deblocare rapidă, ușor de utilizat și foarte sigur, pentru aparatele grele.
Sistemul Q6 este, de asemenea, compatibil cu plăcile de deblocare rapidă și cu capetele de la alți producători.
Brand:
Manfrotto
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
30