Manfrotto MPMXPROA3 Monopied foto din aluminiu cu 3 sectiuni.

MPMXPROA3
359 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 4 puncte
+
Wishlist Comparati
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
Manfrotto MPMXPROA3 monopied foto din aluminiu cu 3 sectiuni.
Noul Monopied XPRO cu 3 secțiuni este un monopod profesional, realizat pentru a satisface fotografi care folosesc lentile grele, în principal pentru fotografierea în scopuri sportive și natura, oferindu-le un suport ferm și robust în timp ce captează imagini dinamice.
 
Acest monopied Manfrotto de ultimă generație a moștenit combinația perfectă de rigiditate și siguranța de blocare a trepiedelor profesionale cum ar fi colecția 190 și colecția 055.
Monopiedul este compatibil cu baza complet fluida Manfrotto (MVMXPROBASE) și vă permite să vă transformați monopodul foto într-un monopod video profesionional complet.
 
Soluția inovatoare FLUIDTECH permite o mișcare fluidă 3D - pan, tilt si swivel, cu o tehnologie de pionierat bazată pe un sistem sferic situat în interiorul bazei care oferă o finețe absolută printr-o gamă extinsă de perspective.
Cele trei sectiuni retractabile îl fac extrem de portabil atunci când sunt pliate și permit ca monopodul să fie ușor transportat peste tot.
MVMXPROBASE poate fi atașat la XPRO Photo Monopod + prin deșurubarea piciorului din partea inferioară a monopodului și convertirea monopodului foto într-unul video pentru înregistrarea video fluida.
MVMXPROBASE este compatibil cu toate monopiedele foto XPRO.
MPMXPROA3 este un monopod cu 3 secțiuni care suportă până la 10 kg.
Noile tuburi de aluminiu în formă de D îmbunătățesc foarte mult rezistența la rotație. Combinată cu blocarea rapidă a sistemului (QPL) care blochează puternic pârghia pe partea plată a tubului monopiedului, aceasta elimină mișcările nedorite.
 
Monopiedul este prevazut cu un nou system de fixate pe pamant care asigura o aderenta exceptionala. De asemenea noul monopied este prevazut cu un sistem cu surub dublu de fixare a camerei de 1/4 "- 3/8", această nouă generație de monopoduri este mai practică, mai rapidă și mai versatilă pe teren.
 
Atunci când este combinat cu capul foto 234RC, îmbunătățește experiența de fotografiere, mărind în mod dramatic viteza și versatilitatea încadrării.
MMXPROA3 înlocuiește Manfrotto 679B și 681B.
 
Pachetul include:
Monopied Manfrotto MPMXPROA3
Brand:
Manfrotto
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate