Manfrotto MPMXPROA4 monopied foto-video din aluminiu cu 4 sectiuni

MPMXPROA4
450 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 5 puncte
+
BrandManfrotto Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)4

Manfrotto MPMXPROA4 monopied foto-video din aluminiu cu 4 sectiuni.
Noul Monopied XPRO cu 4 secțiuni este un monopod profesional, realizat pentru a satisface fotografi care folosesc lentile grele, în principal pentru fotografierea în scopuri sportive și natura, oferindu-le un suport ferm și robust în timp ce captează imagini dinamice.
 
Acest monopied Manfrotto de ultimă generație a moștenit combinația perfectă de rigiditate și siguranța de blocare a trepiedelor profesionale cum ar fi colecția 190 și colecția 055.
Monopiedul este compatibil cu baza complet fluida Manfrotto (MVMXPROBASE) și vă permite să vă transformați monopodul foto într-un monopod video profesionional complet.
 
Soluția inovatoare FLUIDTECH permite o mișcare fluidă 3D - pan, tilt si swivel, cu o tehnologie de pionierat bazată pe un sistem sferic situat în interiorul bazei care oferă o finețe absolută printr-o gamă extinsă de perspective.
Cele trei sectiuni retractabile îl fac extrem de portabil atunci când sunt pliate și permit ca monopodul să fie ușor transportat peste tot.
MVMXPROBASE poate fi atașat la XPRO Photo Monopod + prin deșurubarea piciorului din partea inferioară a monopodului și convertirea monopodului foto într-unul video pentru înregistrarea video fluida.
MVMXPROBASE este compatibil cu toate monopiedele foto XPRO.
 
MPMXPROA4 este un monopod cu 4 secțiuni care se ridica pana la inaltimeade 180 cm.
Noile tuburi de aluminiu în formă de D îmbunătățesc foarte mult rezistența la rotație. Combinată cu blocarea rapidă a sistemului (QPL) care blochează puternic pârghia pe partea plată a tubului monopiedului, aceasta elimină mișcările nedorite.
 
Monopiedul este prevazut cu un nou system de fixate pe pamant care asigura o aderenta exceptionala. De asemenea noul monopied este prevazut cu un sistem cu surub dublu de fixare a camerei de 1/4 "- 3/8", această nouă generație de monopoduri este mai practică, mai rapidă și mai versatilă pe teren.
 
Atunci când este combinat cu capul foto 234RC, îmbunătățește experiența de fotografiere, mărind în mod dramatic viteza și versatilitatea încadrării.
MMXPROA4 înlocuiește Manfrotto 680B.
 
Pachetul include:
Monopied Manfrotto MPMXPROA4

 

Brand:
Manfrotto
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
4
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate