Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Monopied video Manfrotto MVMXPRO500

MVMXPRO500
1453 Lei
895 Lei
Discount: 558 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 9 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandManfrotto Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)3

Monopied video Manfrotto MVMXPRO500 

Un kit versatil pentru aproape orice situatie de filmare, MVMXPRO500US poate călători in multe locuri in care trepiedele nu pot ajunge, oferind stabilitate suplimentară și suportând echipamente grele atunci când este necesar.
Designul cu 4 secțiuni, asociat cu o construcție din aluminiu, are ca rezultat o configurație ușor de transport, cu o greutate de numai 2.86 kg. Cu o înălțime maximă de 202 cm și o înălțime minimă de doar 77.97 cm, MVMXPRO500US poate fi ajustat pentru a se potrivi cu utilizatorii de diferite înălțimi și pentru diverse sarcini diferite.
 
Manfrotto MVMXPRO500 monopied video fluid cu cap si baza Fluidtech MVMXPRO500 este cel mai nou monopied video lansat de Manfrotto la Photokina in 2016.
Dupa succesul inregistrat cu predecesorul sau MVM500A, acest monopied fluid cu cap, are in plus o carateristica mult asteptata de catre videografi si anume: posibilitatea blocarii bazei.
Sistemul cel nou FLIUDTECH al bazei, asigura miscari extrem de line in filmarile panning, prin blocarea rotatiei 3D, lasand prioritara miscare de panoramare extrem de precisa si controlata.
Este un monopod video fluid, compact cand este strans si foarte inalt, atingand 2m, cand este extins la maxim.
 
Confectionat din aluminiu.
Monopiedul asigura o miscare lina pe plan orizontal si vertical.
Baza este fluida, asigurand miscari line, cu picioare retractabile si posibilitate de blocare.
Acest monopod este echipat cu o versiune speciala a capului video MVH500AH, care ofera miscari pe tilt vertical dar fara panoramare directa din cap, functia pano facandu-se cu ajutorul bazei fluide a monopiedului.
 
OBSERVATII: Capul este detasabil insa nu ofera functie pano, atunci cand este folosit separat pe slider, trepied sau macara, fiind o versiune simplificata a modelului MVH500AH.
 
Pachetul include:
Monopied video Manfrotto MVM500A x 1 buc

 
Brand:
Manfrotto
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
3

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu