Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Obiectiv foto Samyang AF 14mm f/2.8 Canon RF

112744
Precomanda - Stoc furnizor
Pretul in puncte: 3299 puncte
Puncte fidelitate: 33 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandSamyang Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)6

Samyang AF 14mm f/2.8 Canon RF


Samyang AF 14mm f / 2.8 RF este un obiectiv cu focalizare automată ultra-wide, special conceput pentru camerele full-frame fără oglindă de la Canon cu montura RF. Cu unghiul său de vizualizare extrem (113,9 grade), diafragma mare și o construcție durabilă, rezistentă la intemperii, acest obiectiv este excelent pentru sport, peisaj și astrofotografie. Designul compact și ușor (doar 484 grame) îl face, de asemenea, ușor si foarte practic.

Autofocus și diafragmă electronică
Samyang AF 14mm f / 2.8 RF este echipat cu un motor de focalizare liniară care oferă focalizare rapidă, silențioasă și precisă, în timp ce o diafragmă controlată electric face ca obiectivul să fie compatibil cu toate modurile de expunere și măsurare a luminii pe care le poate oferi camera. Dacă preferați să focalizați manual, obiectivul are un comutator AF / MF ușor accesibil și un inel de focalizare larg și confortabil de utilizat. Focalizarea minimă scurtă, de numai 20 cm, face posibilă captarea prim-planurilor de detalii și, de asemenea, arată o mulțime de mediu înconjurător în imagini. Garniturile din cauciuc sunt folosite pentru a menține departe umezeala și praful, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obiectiv în cazul unor conditii meteo usor nefavorabile. Datorită elementului frontal convex mare și parasolarului fix, filtrele circulare tradiționale nu pot fi montate pe acest obiectiv. În schimb, are un suport din spate realizat pentru filtre speciale de tip gel.

Calitate optică remarcabilă
Obiectivul de 14 mm de la Samyang este apreciat pentru claritatea sa ridicată și aberația cromatică redusă, dar noul Samyang AF 14 mm f / 2.8 RF duce calitatea optică la un nou nivel. Construcția este formată din 14 elemente dispuse în 10 grupe. Printre acestea se numără 3 elemente asferice care asigură o distorsiune redusă, precum și contrast și claritate maxime pe întregul plan al imaginii chiar și la diafragme mari. Obiectivul este echipat cu un element de sticlă HR (High Refractive) și 2 elemente de sticlă ED (Extra Low Dispersion).

Mai mult, acoperirea avansată ultra-multistrat (UMC) a lui Samyang este utilizată pentru a preveni apariția reflexiilor, imparastierea luminii și a fenomenului de ghost, deosebit de importante pe un obiectiv cu un unghi de vedere atât de mare. Sursele de lumină punctuală sunt redate ca stele solare frumoase datorită diafragmei cu 7 lame.

Caracteristici
Obiectiv ultra wide de 14 mm cu montură Canon RF
Focalizare automată rapidă și silențioasă, plus expunere automată
Optică avansată cu elemente asferice, sticlă HR și ED
Compact și ușor - doar 484 grame
Construcție sigilată impotriva intemperiilor si a prafului
Parasol fix
Focalizare minimă, 20 cm

 

 

Brand:
Samyang
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
6
Specs. Obiective foto
Tip Focus:
Auto Focus
Distanta focala:
14mm
Stabilizare imagine:
Nu
Diafragma maxima:
2.8
Montura :
Canon EOS R
Elemente/Grupuri lentila:
14/10
Diametru:
86mm
Format/Acoperire lentila:
Full Frame
Tip lentila Photo / Video:
Foto
Distanta minima de focus:
20cm
Diafragma minima:
22
Lungime obiectiv:
95.3mm
Nr. lamele diafragma:
7
Culoare:
Black
Greutate:
484g

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu