Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Obiectiv foto Samyang AF 18mm f/2.8 Sony FE

1899 Lei
1747 Lei
Discount: 152 Lei
Precomanda - Stoc furnizor
Pretul in puncte: 1747 puncte
Puncte fidelitate: 17 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandSamyang Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)6

Samyang AF 18mm f/2.8 Sony FE

Samyang AF 18mm f / 2.8 FE este un obiectiv ultra-wide foarte compact și ușor pentru montura Sony E / FE. Cu un unghi de vizualizare diagonală de 100 de grade (pe o cameră full frame), este ideal pentru fotografierea unor imagini panoramice, peisaje, arhitectură, orașe cu cladiri si alei inguste pline de viață - sau de ce nu prim-planuri ale scenelor de acțiune și sport. Obiectivul poate focaliza până la 25 cm!

Excelent pentru călătorii
Deși noul obiectiv grandangular al lui Samyang este conceput pentru a acoperi formatul full-frame, acesta poate fi utilizat și pe camerele Sony din seria A6xxx care au senzorul APS-C mai mic. Acolo capătă un caracter panoramic mai larg (corespunzător la 28 mm pentru cadru întreg), care funcționează frumos pentru subiecte precum fotografii de grup, călătorii și fotografie de stradă.

Cu o greutate de doar 145 de grame, Samyang AF 18mm f / 2.8 FE este, de asemenea, unul dintre cele mai ușoare obiective full-frame de pe piață din această clasă focală. Cu alte cuvinte, o alegere excelentă pentru fotografii care doresc să călătorească cu cel mai mic echipament posibil, fără a sacrifica funcționalitatea sau calitatea imaginii.

Fast, sharp and quiet
Un motor liniar STM alimentează focalizarea automată în Samyang AF 18mm f / 2.8 FE și reușește să seteze focalizarea atât rapidă, cât și silențioasă, apreciată nu în ultimul rând pentru filmarea video. Chiar dacă s-a acordat prioritate unui format compact, obiectivul nu face sacrificii în ceea ce privește calitatea imaginii. Designul optic al Samyang AF 18mm f / 2.8 FE constă din 9 elemente montate în 8 grupuri. Printre acestea se numără 3 elemente asferice care asigură o distorsiune redusă și claritate maximă de la colț la colț la toate diafragmele, 2 elemente de sticlă HR (High Refractive) și 3 elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) care contracarează coma și aberația cromatică (sângerarea culorii) .

O acoperire anti-reflectorizare ultra-multistrat (UMC) avansată este utilizată pentru a preveni apariția luminii rătăcite și asigură faptul că imaginile prezintă un contrast și o strălucire ridicate chiar și în condiții de iluminare dificile.

Caracteristici
Obiectiv compact de 18 mm cu montură Sony FE / E
Compatibil full-frame, dar poate fi utilizat și cu APS-C
Focalizare automată rapidă și silențioasă
Construcție optică de înaltă calitate cu elemente asferice, sticlă HR și ED
Focalizare minimă scurtă (25 cm)

Brand:
Samyang
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
6
Specs. Obiective foto
Tip Focus:
Auto Focus
Distanta focala:
18 mm
Stabilizare imagine:
Nu
Diafragma maxima:
2.8
Montura :
Sony E-FF
Elemente/Grupuri lentila:
9/8
Diametru:
63.5mm
Format/Acoperire lentila:
Full Frame
Tip lentila Photo / Video:
Foto
Distanta minima de focus:
25cm
Diafragma minima:
22
Lungime obiectiv:
60.5mm
Maximum Magnification:
0.09 x
Nr. lamele diafragma:
7
Culoare:
Black
Greutate:
145g

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu