Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Obiectiv foto Samyang AF 35mm F/1.8 Sony FE

114718
Precomanda - Stoc furnizor
Pretul in puncte: 2162 puncte
Puncte fidelitate: 22 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandSamyang Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)6

Samyang AF 35mm F/1.8 Sony FE

Dimensiunea compactă și greutatea redusă a noului obiectiv cu deschidere mare Samyang AF 35mm F1.8 FE pentru Sony oferă mobilitate și comoditate pentru fotografierea unei game largi de subiecte de la instantanee de zi cu zi, fotografii alimentare, peisaje urbane, peisaje și multe altele.

Un obiectiv de 35 mm este considerat de mulți fotografi cel mai versatil obiectiv dintre toate. Dacă întrebați un fotograf profesionist ce obiectiv ar lua pe o insulă pustie, răspunsul ar fi probabil un obiectiv de 35 mm.

Acest nou obiectiv pentru full frame Sony crește popularele serii minuscule, dar puternice ale lui Samyang și oferă o calitate remarcabilă a imaginii "corner to corner" de la o deschidere maximă F1.8. Datorită focalizării automate silențioase și performanțelor tenace de urmărire, este o alegere excelentă atât pentru fotografii, cât și pentru filmări.

Construcție solidă
Construcția obiectivului este formată din 10 elemente în 8 grupe. Două lentile asferice și două lentile asferice hibride minimizează aberația sferică și de distorsiune pentru cea mai bună calitate a imaginii. O diafragma cu 9 lame creează un bokeh circular "bland" și ajută la crearea unei adâncimi de câmp de vis.

Obiectivul cântărește doar 210 g (fără capac și parasolar), măsoară 65,0 mm (diametru) pe 63,5 mm (lungime) și este etanșat impotriva intemperiilor pentru a rezista utilizării în medii dure.

Pe partea laterală a obiectivului este un comutator personalizat căruia utilizatorul îi poate atribui diferite funcții. Funcțiile pot fi ușor schimbate sau adăugate mai mult prin utilizarea stației (dock) pentru obiectiv Samyang.

Focalizare rapidă și destul de automată, cu urmărire excelentă pentru video
Datorită noului STM (Motor pas cu pas) Linear recent cercetat și dezvoltat, un grup de lentile cu focalizare mai mare poate fi controlat mai liniștit și mai precis. Aceasta oferă o focalizare rapidă și precisă cu tranziții fluide, o calitate excelentă a imaginii în fotografii și videoclipuri și elimină zgomotul de focalizare automată în timpul filmărilor video.

Specificații cheie:
Versatil pentru fotografierea instantaneelor ​​zilnice, fotografiilor alimentare, peisajelor urbane, peisajelor și multe altele
Greutate redusă și compactă
Calitate excelentă a imaginii
Diafragma compusa din 9 lamele pentru un bokeh superb
Focalizare automată silențioasă și rapidă
Constructie etansa impotriva intemperiilor
Comutator personalizabil

 

 

Brand:
Samyang
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
6

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu