Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Obiectiv foto Samyang AF 85mm f/1.4 Nikon F

111708
Precomanda - Stoc furnizor
Pretul in puncte: 3099 puncte
Puncte fidelitate: 31 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandSamyang Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)6

Samyang AF 85mm f/1.4 Nikon F

Samyang AF 85mm f / 1.4 F oferă performanțe ridicate într-un pachet mic, dar durabil. Acest obiectiv autofocus sigilat importiva intemperiilor este perfect pentru fotografii Nikon cărora le place să facă portrete cu bokeh frumos de fundal, dar nu le place să poarte echipamente mari și grele, inutil. Greutatea este de doar 480 de grame, în timp ce lungimea este de 75 mm.

Construcția optică avansată este concepută pentru a se potrivi chiar și celor mai rezolutive camere DSLR cu senzori full-frame, dar obiectivul funcționează bine și pe modelele Nikon cu senzori de dimensiuni APS-C.

Motor AF actualizat
Pentru a oferi un focalizare automată cât mai rapidă, precisă și silențioasă, Samyang a folosit noul său motor de focalizare automată modernizat Dual LSM (Linear Supersonic Motor). Focalizarea are loc și intern, cu un singur element fiind mutat, ceea ce înseamnă că lungimea obiectivului rămâne aceeași indiferent de distanța de focalizare. Dacă preferați să focalizați manual, obiectivul are un inel de focalizare mare și ușor de utilizat.

Diafragma este controlată electronic, ceea ce înseamnă că puteți utiliza toate modurile de măsurare a expunerii și a luminii pe care le oferă camera.

Un obiectiv pentru bokeh atractiv
Samyang AF 85mm f / 1.4 F poate fi mic și ușor, dar în interiorul carcasei etanșe la intemperii există 9 elemente împărțite în 7 grupe. Designul include un element asferic hibrid care asigură o claritate maximă chiar și la cele mai mari deschideri, care sunt utilizate în mod obișnuit într-un obiectiv pentru fotografierea portretelor.

Efectivul Ultra Multi Coating (UMC) al Samyang asigură faptul că imaginile prezintă întotdeauna contrast și strălucire ridicate, precum și reproducere neutră a culorilor. Pentru a reduce riscul reflexelor în lumina laterală puternică, utilizatorul poate monta un parasolar (inclus). Diafragma are 9 lame, care contribuie la redarea zonelor de focalizare într-un mod moale și atractiv.

Caracteristici
Teleobiectiv rapid de 85 mm cu montură Nikon F (Full Frame)
Focalizare automată rapidă și silențioasă, plus expunere automată
Bokeh moale și frumos
Claritate și rezoluție ridicate
Compact și ușor - doar 480 de grame
Construcție sigilată la intemperii
Dimensiune filtru 77 mm

Brand:
Samyang
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
6
Specs. Obiective foto
Tip Focus:
Auto Focus
Distanta focala:
85mm
Stabilizare imagine:
Nu
Diafragma maxima:
1.4
Montura :
Nikon F
Elemente/Grupuri lentila:
9/7
Diametru:
77mm
Format/Acoperire lentila:
Full Frame
Tip lentila Photo / Video:
Foto
Diafragma minima:
16
Lungime obiectiv:
74.5mm
Maximum Magnification:
0.11 x
Nr. lamele diafragma:
9
Culoare:
Black
Greutate:
480g

Nici o postare gasita

Scrie un comentariu