Cookie Consent byCookie Consent by PrivacyPolicies.com

Obiectiv foto Sigma 150-600mm f 5-6.3 DG OS HSM Sport pentru Nikon

740955
7.599 Lei
Momentan Indisponibil
Puncte fidelitate: 76 puncte
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
Sigma 150-600mm f 5-6.3 DG OS HSM Sport
Proiectat și executat pentru cele mai exigente tipuri de fotografii, obiectivul Sigma 150-600mm 5-6.3 DG HSM OS Sports este noul standard pentru zoom-urile telefoto. Dispunând de 2 elemente din sticlă FLD (performanță egală cu fluoritul) și 3 elemente din sticlă SLD, noul Sigma 150-600mm Sport produce imagini incredibil de clare prin întreaga gamă de zoom. Aberația cromatică este controlată la capătul superior al lungimii focale prin proiectarea optimizată a elementelor de sticlă, iar o construcție rezistentă la praf și stropire asigură un grad ridicat de durabilitate.
 
Un stabilizator optic actualizat (OS) dispune de un accelerometru pentru o fotografie panoramică îmbunătățită atât pe orizontală cât și pe verticală, esențială pentru fotografierea păsărilor, a animalelor sălbatice și a sprturilor cu motor. De asemenea, Sigma 150-600 Sports oferă un nou comutator de blocare a zoom-ului, care poate fi blocat la orice distanță focală și un nou switch de comutare manuală (MO) este încorporat ca o opțiune care este activată prin rotirea inelului de focalizare în timp ce se utilizează autofocusul. Acest obiectiv de ultimă oră este echipat cu o tehnologie avansată Sigma, incluzând un strat optimizat, mai silențios, rezistent la picaturi de apa/ulei si praf atat pentru elementele din fata cat si pentru elementele din spatele obiectivului.
Ca și în cazul tuturor obiectivelor pentru sport, Sigma 150-600 funcționează cu USB Dock Sigma pentru o personalizare maximă, permițând actualizarea firmware-ului și reglarea limitelor de focalizare, vitezei AF și vizualizării sistemului de operare.
 
Accelerometrul permite fotografierea panoramică atât în ​​poziție verticală, cât și orizontală.
 
Funcția OS (Stabilizator optic) utilizând un accelerometru, a fost încorporată pentru a asigura o precizie ridicată. Modul OS 1 este potrivit pentru fotografierea generală, iar modulul 2 este ideal pentru fotografierea panoramică pentru sporturile cu motor, etc. Cu modul 2, accelerometrul funcționează eficient pentru a minimiza estomparea în timpul fotografierii prin detectarea poziționării camerei pe verticală sau orizontală.
 
*Acest obiectiv nu poate fi utilizat pe camere de film SLR, cu excepția modelelor: Nikon F6, Canon EOS-1V.
* Efectul Modului 2 este limitat la fotografierea panoramică în direcția orizontală.
 
Teleconvertoare compatibile      
SIGMA TELECONVERTER TC-1401      
    SIGMA   NIKON   CANON
150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports    AF*4    AF*4     AF*4
       
SIGMA TELECONVERTER TC-2001      
    SIGMA   NIKON   CANON
150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports      MF     MF      MF
 
SIGMA USB DOCK
Sigma a dezvoltat un software special (SIGMA Optimization Pro) care poate actualiza firmware-ul obiectivului și regla parametrii, cum ar fi focalizarea. În plus, lentilele din gama Sport au viteză personalizabilă AF, limitator de focalizare, funcția OS și funcția de focalizare manuală permanentă.
(*USB Dock se vinde separat)
 
Pachetul contine:
Sigma 150-600 f/5-6.3 DG OS HSM | Sport - Nikon x 1 buc
Capace fata/spate x 1 buc
Parasolar x 1 buc
Brand:
Sigma
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate