Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sony A7R III (body) Camera foto Mirrorless [OPEN-BOX]

in stoc
Puncte fidelitate: 117 puncte

OPEN BOX - Neutilizat

BrandSONY Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)2
15299 Lei
11685 Lei
Discount: 3614 Lei
+
Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €

Camera foto Mirrorless Sony Alpha A7R III

Dovedind că toate capacitățile de viteză, rezoluție și video pot coexista, camera digitală Alpha a7R III Mirrorless de la Sony este o cameră versatilă, de înaltă performanță, caracterizată nu numai de rezoluția sa, ci și de versatilitatea multimedia.
 
Dezvoltata în jurul unui senzor CMOS de 42,4 MP Exmor R BSI și procesor de imagine BIONZ X actualizat, modelul a7R III oferă o impresionantă viteză de fotografiere continuă de 10 fps, împreună cu o performanță îmbunătățită a focalizării automate pentru o urmărire mai rapidă și mai fiabilă a subiectului, împreună cu o acoperire largă a cadrelor.
 
Sistemul Fast Hybrid AF actualizat utilizează o combinație de 399 de puncte de phase-detection și 425 de zone de detectare a contrastului pentru obținerea mai rapidă a focalizării într-o varietate de condiții de iluminare și, de asemenea, menține mai multă atenție asupra subiectelor.
 
În plus față de viteză și AF, îmbunătățirile de procesare ajută de asemenea la realizarea unei clarități mai mari a imaginii în intervalul de sensibilitate de la ISO 100-32000, care poate fi extins în continuare la ISO 50-102400.
 
Capabilitățile de înregistrare video au fost, de asemenea, extinse pentru o calitate îmbunătățită atunci când înregistrați video UHD 4K cu lățimea totală a senzorului Full-Frame sau când utilizați o zonă Super35 pentru un suprasampling de 5K pentru a minimiza efectul moiré și aliasing. În plus, beneficiind atât de fotografii, cât și de funcționarea video, modelul a7R III păstrează stabilizarea imaginii SteadyShot INSIDE în 5 axe.


Capacitati video
Suport pentru content HDR
Slow & Quick Motion
Functie Zebra
Time Code si User Bit
Inregistrari Proxy

Brand:
SONY
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
2
Senzor:
Full-Frame
Montura:
Sony E