Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sony FX6 Camera Cinema Full-Frame (Body)

Precomanda - Stoc furnizor
Pretul in puncte: 32000 puncte
Puncte fidelitate: 320 puncte
BrandSONY Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)15
+
Wishlist Comparati
 • Avantajele noastre
 • Optiuni plata
 • Transport
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
  • — Gratuit peste - 300 lei
  • — Uniunea Europeana - de la 35 €

Sony FX6 Camera Cinema Full-Frame (Body)

Povești prin imagini, cu libertate de expresie extraordinară

 • Performanță Full Frame, sensibilitate ridicată și aspecte cinematic presetate
 • Funcții de filmare de vârf, inclusiv pentru focalizarea automată a ochilor în timp real și pentru detectarea feței
 • Înregistrare 4K (QFHD) la o rată de cadre ridicată, de 120 cps
 • Filtru ND variabil electronic încorporat
 • Știință cromatică de cinema, cu S-Cinetone
 • Senzor de imagine CMOS Full Frame de 35 mm, cu un singur chip
 • Aprox. 12,9 megapixeli (în total), aprox. 10,2 megapixeli (efectivi)
 • ISO 800/12800 (mod Cine EI, sursă de lumină D55)
 • Filtru ND variabil liniar (de la 1/4 ND la 1/128 ND), pentru claritate maximă
 • Card CF express tip A/card SD (x2), Puteți folosi slotul B pentru salvarea datelor configurației.
 • 8,8 cm (tip 3,5), Aprox. 2.76 milioane de puncte

Capturați imposibilul cu sensibilitatea ISO extinsă
Capturați imagini utilizabile în întuneric aproape total, cu o gamă ISO extinsă impresionantă de până la 409.600. Senzorul de tip Full Frame, combinat cu sistemul inovator de colectare a luminii, oferă posibilități nelimitate de fotografiere.

Efect bokeh uimitor și creativitate Full Frame
Obțineți imagini superbe la rezoluție 4K grație libertății creative oferite de un senzor Full Frame. Capturați fiecare detaliu din scenă cu o adâncime de câmp redusă și un efect bokeh uimitor, pentru un aspect cu adevărat cinematic.

Știință cromatică de cinema, cu S-Cinetone™
S-Cinetone, dezvoltat special pentru apreciatul model FX9 de la Sony, este aspectul cromatic implicit al camerei FX6. Reglat precis pentru a îndeplini cerințele creatorilor de conținut de astăzi, cu culori bogate și tonuri de piele naturale, acesta produce imagini proaspete și vii direct la nivelul camerei, fără gradare, păstrând în același timp suficiente detalii pentru post-producție.

Pixelii mari asigură sensibilitate ridicată și zgomot redus
Senzorul de imagine CMOS Full Frame Exmor R™ cu iluminare din spate, de 10,2 megapixeli colectează uimitor lumina. Vitezele mari de citire și intervalul dinamic cu peste 15 stop-uri oferă imagini superbe, cu sensibilitate largă și zgomot redus.

Procesor de imagine BIONZ XRTM puternic 
Motorul de procesare a imaginii BIONZ XR completează citirea rapidă a senzorului cu o putere de procesare uriașă. Cu o arhitectură avangardistă, acesta capturează imagini de calitate mai rapid și îmbunătățește simțitor reacția interfeței camerei.

Interval dinamic uimitor, pentru expresivitate nelimitată
La sensibilitatea de bază, ISO800, FX6 oferă un interval dinamic optim pentru interioare bine iluminate și filmări documentare în aer liber. Sensibilitatea îmbunătățită ISO 12800 este concepută pentru condiții de înregistrare dificile, cu lumină scăzută, dimineața și seara. FX6 oferă un interval dinamic excepțional, cu peste 15 stop-uri, depășind chiar și percepția ochiului uman în multe condiții și oferind o libertate creativă fără precedent în ce privește gradarea culorilor în etapa de post-producție.

FA hibridă rapidă pentru precizie și focalizare constantă
FA pe o suprafață largă folosește urmărirea inteligentă și detectarea fazei la nivelul senzorului pentru urmărirea precisă pe aproape întregul cadru (FA cu detectarea fazei, cu 627 de puncte, acoperă circa 89% din imagine). FA hibridă este precisă chiar și când fotografiați la adâncimi de câmp reduse și la rate de cadre ridicate, la 4K 120p (QFHD)

Focalizare automată a ochilor în timp real, detectarea feţei
Focalizarea automată a ochilor în timp real și detectarea feţei asigură focalizarea precisă a oamenilor, când acest lucru este esențial. Procesarea sofisticată în timp real oferă focalizare precisă a ochilor când subiectele privesc în jos, în sus sau în unghiuri ascuțite, operatorul putând să se concentreze asupra obținerii imaginii optime.

4K 120 cps, fiecare cadru este focalizat
Înregistrările realizate cu o rată mare de cadre pot transforma acțiunea de zi cu zi într-o încântare pentru ochi. FX6 capturează până la 120 de cadre pe secundă (cps) la rezoluția 4K (QFHD). Modurile Slow and Quick (S&Q) vă oferă control deplin asupra ratei de cadre capturate, de la 1 la 120 cps, ajutându-vă să narați precis prin mișcare și să obțineți filme superbe cu redare foarte lentă (înregistrare cu de până la 5 ori viteza normală, ieșire de 24 cps).

Filtru ND variabil electronic încorporat
FX6 încorporează filtrul electronic de densitate neutră variabilă (ND), unic de la Sony. Spre deosebire de filtrele ND optice convenționale, filtrul electronic ND al modelului FX6 poate fi controlat de la 1/4ND la 1/128ND, liniar, sau poate fi setat la modul automat. Ideal în medii în care luminozitatea este schimbătoare, elimină necesitatea schimbării filtrelor când condițiile de iluminare se schimbă sau dacă doriți să mențineți constantă adâncimea câmpului.

Corp și cadru din magneziu: durabilitate și greutate redusă
Pentru performanțe fiabile în medii dificile, carcasa principală, capacele și mânerul sunt realizate din aliaj de magneziu ușor, testat pentru producție. Carcasa oferă rezistență, durabilitate ridicate și o greutate redusă, pentru mobilitate maximă.

Înregistrare în format 4:2:2 pe 10 biți
Înregistrați direct pe aparatul foto cu profunzime pe 10 biți și eșantionare a culorilor 4:2:2, pentru flexibilitate mult mai mare în gradarea, postprocesarea și compoziția imaginilor.

Codificare All-Intra disponibilă
Pe lângă Long GOP, beneficiați și de codificarea All-Intra pe cameră, ce permite codificarea independentă a cadrelor, până la 600 Mbps, pentru a captura mișcări complexe precis și a crește eficiența fluxurilor de editare.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long GOP [3] Grup de imagini

Imagine utilizare
Ieșire RAW pe 16 biți, prin conexiune SDI 
Pentru post-producție solicitantă, aveți o ieșire RAW pe 16 biți, prin SDI, către dispozitive de înregistrare externe. Fișierele XAVC-I sunt capturate simultan pe cameră. Ieșirea video RAW se face la 4096x2160 sau 3840x2160, prin senzorul de imagine. Dvs. puteți selecta rata de cadre 59,94/50/29,97/25/24/23,98

Conectivitate profesională
Aveți la dispoziție o gamă largă de interfețe profesionale, inclusiv ieșiri 12G-SDI și HDMI, o interfață pentru telecomandă, conectori TC pentru sincronizare cu mai multe camere și SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) pentru fluxuri de lucru rapide.

Adaptor multi-interfaţă (MI)
Adaptorul multi-interfaţă (MI) de la Sony oferă conexiuni pentru alimentare, semnal și comutare pentru accesoriile Sony compatibile, inclusiv, de exemplu, sisteme de microfon wireless, cum ar fi UWP-D21 sau UWP-D22

Intrare audio și înregistrare cu patru canale
Intrarea audio cu 4 canale permite capturarea simultană a semnalului de la microfoane externe și de la microfonul încorporat. În plus, puteți utiliza microfoane wireless UWP sau adaptoarele audio XLR, precum XLR-K3M, prin intermediul adaptorului MI.

Două intrări XLR și capacități îmbunătățite de capturare a sunetului
Mânerul camerei FX6 are două intrări audio independente și conectori XLR ușor accesibili, pentru a conecta microfoane externe profesionale. Microfoanele wireless din seria UWP pot fi, de asemenea, conectate prin intermediul adaptorului MI.

Panou LCD flexibil HD cu 2,76 milioane de puncte
Ecranul LCD de 3,5 inchi permite focalizarea manuală precisă în condiții dificile de filmare. Poziționarea flexibilă a locurilor de montare și a unghiurilor permite filmarea confortabilă, adaptată diferitelor preferințe și sisteme de fixare.

Control rapid prin meniuri, acționare cu atingeri
Ecranul LCD are un meniu de control accesibil rapid. Cu o singură atingere, puteți schimba codecul, modul de scanare a imaginilor, dimensiunea și frecvența imaginii, sensibilitatea ISO de bază, modul de înregistrare și nivelurile de sunet.

2 sloturi pentru carduri CFexpress de tip A
Cele 2 sloturi media acceptă carduri CFexpress de tip A și carduri obișnuite, SDXC UHS-I și UHS-II, pentru golirea rapidă a memoriei tampon și gestionarea datelor. Aveți moduri de înregistrare simultană, prin releu, la interval și prin proxy.

Conectat în rețea, pentru mobilitate sporită
Conectivitatea Wi-Fi® permite accesarea unor funcții avansate pentru producție: controlul de la distanță prin smartphone sau tabletă, folosirea aplicației Content Browser Mobile. Conectați-vă printr-o atingere prin NFC sau realizați asocierea manual.

ACCESORII FURNIZATE
Acumulator (1), 
Adaptor c.a. (1), 
Broșură pentru garanţie (1), 
Cablu de alimentare (1), 
Cablu USB-C (1), 
Capac pentru conectorul mânerului (1), 
Capac pentru suportul de montare a obiectivului (1), 
Kit pentru suport cold shoe (1), 
Monitor LCD (1), 
Mâner (1), 
Parasolar pentru monitorul LCD (1), 
Telecomandă pe prindere (1), 
Înainte de a utiliza această unitate (1), 
Încărcător de baterii (1)

Brand:
SONY
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
15
Montura:
Sony E
Rezolutie video:
DCI 4K
5.00
Rating mediu (stele)
1 recenzie
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stea
0

buuun

Ati folosit produsul?

Va rugam, spuneti-ne ceva despre acest produs si ajutati si alti clienti sa ia decizia corecta

Scrie o recenzie!