Stabilizator de mana Zhiyun-Tech Crane Plus

Salvati 15%
CRANE-PLUS
1.857 Lei
1.586 Lei
Discount: 271 Lei
in stoc
Puncte fidelitate: 16 puncte
+
Wishlist Comparati
Avantajele noastre
  • Transport GRATUIT (peste 300 lei)
  • Plati securizate on-line
  • Plata ramburs
  • Pana la 60 de rate - Cetelem
  • Finantare firme - GRENKE
  • Drept de retur 14 zile
BrandZhiyun-Tech Garantie (luni)12 Nr. zile livrare (aprox)5

Stabilizator de mana Zhiyun-Tech Crane Plus, suporta 2.5 Kg

PLUS+
MotionMemory
 

Folosind noua caracteristică MotionMemory a Zhiyun-Tech Crane Plus, puteți să configurați mișcările avansate ale camerelor și să le salvați, astfel încât Crane Plus le va memora pentru viitor. Vă va aminti chiar și toate setările temporare cum ar fi intervalul, numărul de cadre, durata și multe altele! Acum, printr-un simplu clic pe un buton puteți repeta aceleași cadre în mișcare mereu. Este ca și cum ai avea propriul tău asistent de cameră oriunde te duci!

Crane Plus adaugă un nou mod POV (Point of View), care permite mișcarea suplimentară a camerei oferind până la 45 de grade de mișcare sincronă pe axa (roll axis). Ceea ce înseamnă că, menținând nivelul camerei atunci când rotiți la stânga sau dreapta, modul POV se va deplasa cu tine și poate roti camera la stânga sau la dreapta, până la 45 de grade. Chiar mai simplu, atunci când vă mișcați, camera dvs. se mișcă cu dvs. Adăugarea modului POV împreună cu celelalte 3 moduri de pe Crane Plus vă oferă nivelul de control și libertatea de care aveți nevoie pentru a capta aproape orice incadratura posibilă. Singura limitare este imaginația ta.

PLUS +
Urmărirea inteligentă a obiectelor

Crane Plus suportă urmărirea obiectelor prin intermediul aplicatiei instalate in spartphone (exact ca in tutorialul de mai jos). Desenați un dreptunghi/patrat în jurul obiectului pe care doriți să îl urmăriți pe ecranul telefonului, apoi Crane Plus poate urmări cu ușurință obiectul în mișcare.

PLUS +
Capacitate masivă capabilă de capacitate de 2,5 kg

Crane Plus împinge limitele chiar mai departe decât înainte! Folosind sistemul nostru de ultimă generație Instune Algorithm pentru a alimenta motoarele, Crane Plus se poate suporta o greutate de până la 2,5kg (5.51lbs). Indiferent dacă utilizați camere mirrorless cu lentile de kit sau dacă folosiți DSLR profesionale cu obiective mai grele, Crane Plus poate gestiona acum o gamă mult mai largă de combinații de camere foto și lentil.

PLUS +
NightLapse

Acum, cu Crane Plus, aveti caracteristica NightLapse: Un instrument puternic nou pentru crearea de fotografii cu expunere de lungă durată, care adaugă o nouă dimensiune a mișcării și adâncimii. Folosind Crane Plus cu NightLapse, puteți captura trasee uimitoare ale stelelor, trafic în timpul nopții, capturarea trecerii timpului cu peisaje frumoase pe timp de noapte și toate cu mișcarea și stabilitatea uimitoare pe care doar Crane Plus le poate oferi.

PLUS +
Set complet de accesorii

La fiecare achiziție este inclusă o gamă completă de accesorii, astfel încât să puteți filma în momentul în care primiți Crane Plus. Includeți tot ce aveți nevoie: bandă anti-alunecare (pentru o utilizare extinsă) Cabluri pentru cameră pentru controlul și încărcarea camerei dvs. Trepied din aluminiu pentru montarea si calibrarea Crane Plus.

Brand:
Zhiyun-Tech
Garantie (luni):
12
Nr. zile livrare (aprox):
5
Posibil sa va intereseze si...
  • Populare
  • Produse similare
  • Noutati
  • Recent vizualizate