Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Trepied Manfrotto 058B Triaut din aluminiu si otel

058B
Precomanda - Stoc furnizor
Puncte fidelitate: 22 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandManfrotto Garantie (luni)36 Nr. zile livrare (aprox)15

Trepied Manfrotto 058B Triaut din aluminiu si otel cu spreader la mijloc.  

Picior cu trei fatete
Secțiunile picioarelor utilizează tuburi cu trei fețe pentru o rezistență mai mare la torsiune
Spreader la mijloc
Spreader-ul la mijloc încorporat adaugă rigiditate anti-torsională și împiedică picioarele trepiedului să fie distanțate accidental. În comparație cu un spreader de sol sau un dolly, are avantajul că se află departe de noroi și murdărie și este mai potrivit pentru utilizare pe terenuri neuniforme.
Constructie solida din metal
Constructie solida din metal
Unghiuri libere de pozitionare
Cu unghiuri independente de pozitionare a picioarelor, trepiedul poate fi pozitionat in orice configuratie in finctie de inaltimea sau deschiderea de care aveti nevoie.
Unghiuri de pozitionare, independente
Fiecare dintre picioare poate fi setat la un unghi diferit pentru o poziționare mai flexibilă și versatilă și pentru a ajuta la menținerea echilibrată a echipamentului camerei pe centrul de greutate al trepiedului.
 
Eliberați picioarele în mod individual sau simultan
Reglați picioarele in unghi independent pentru controlul total
Picioarele retractabile din cauciuc va permit o aderenta foarte buna
Spreader la mijloc pentru shooting flexibil
Trepied studio portabil prevazut cu o curea confortabilă
 
Trepied studio versatil, practic și fiabil. nu puteți da gres cu trepiedul 058B Triaut. Acesta este un stand construit pentru orice situație și orice teren, pentru profesioniști serioși. Oferindu-vă libertatea de setare și controlul de care aveți nevoie pentru a captura imagini frumoase indiferent de mediul înconjurător, acest stand este într-adevăr un must-have pentru orice fotograf. Și este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate din Italia, astfel încât puteți fi sigur că va rezista testului timpului.
 
Acest trepied de studio dinamic are o mulțime de caracteristici demne de remarcat, începând cu sistemul inteligent de eliberare a piciorului. Acest lucru vă permite fie să eliberați un picior pentru a vă ajusta poziția, fie pentru toate cele trei, în același timp, pentru a putea lucra rapid și inteligent. De asemenea, are spreader la mijloc, pentru un control și o viteză mai mare, ceea ce înseamnă că vă puteți seta unghiul dorit imediat.
 
Versatil și ușor de utilizat, acest stativ este ideal atât pentru exterior cat si pentru interior. Acest lucru este parțial ajutat de spreader-ul de mijloc și picioarele de cauciuc cu vârfuri retractabile, ceea ce înseamnă că puteți rămâne complet stabil, chiar și pe teren accidentat. Este și portabil, cu o curea proprie, confortabilă, inclusă. În acest fel, puteți trece de la o pozitie la alta fără nici o inconvenientă. Pur și simplu il strangeti il asezati pe umar și sunteți gata de plecare.

Pachetul contine:
Trepied foto x 1 buc

Brand:
Manfrotto
Garantie (luni):
36
Nr. zile livrare (aprox):
15