Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Trepied Manfrotto MT057C3 din carbon, picioare in 3 sectiuni

MT057C3
Precomanda - Stoc furnizor
Puncte fidelitate: 38 puncte
+
Wishlist Comparati
Transport
Optiuni plata
Avantajele noastre
  • — 12 - 24 luni garantie
  • Rate exclusiv online
  • — 14 zile drept de retur
  • — Consultanta tehnica
  • — Raport calitate, serviciu, pret
BrandManfrotto Garantie (luni)24 Nr. zile livrare (aprox)10
Acest trepied din 3 secțiuni combină performanța profesională cu designul esențial. Tuburile din fibră de carbon 100% asigură cea mai bună rigiditate și o greutate redusă. Coloana centrală din aluminiu include un adaptor cu unghi mic care poate fi folosit ca o coloană scurtă.
 
Fibra de carbon extra-rigidă cu 3 secțiuni ale picioarelor. Adaptor la nivel de sol pentru a ajunge la poziții ultra-joase Bula de nivel pentru setarea corecta a liniei de orizont Extrem de versatil datorita celor 3 unghiuri de pozitionare a picioarelor Inchideri si prinderi extrem de robuste din magneziu
 
Noua serie 057 contine cele mai bune trepiede profesionale de la Manfrotto, concepute sa ofere performante remarcabile in ceea ce priveste stabilitatea si precizia, atat pasionatilor cu experienta cat si profesionistilor.
 
Dezvoltate cu cele mai moderne tehnologii, aceste trepiede includ cele mai bune materiale si solutii tehnice disponibile in prezent in colectiile Manfrotto.
Seria 057 vine cu 4 modele diferite de trepiede, in configuratii variabile ale inaltimii coloanei, rapide sau cu manivela.
Recomandate pentru fotografia in studio sau in locatii pentru arhitectura, aceste trepiede sunt extrem de versatile si foarte stabile.
Seria 057 are incorporata sistemele „ground level" si „smart friction control".
 
Fabricat in Italia

 

Vitec Imaging division The Making of Tripods & Heads from Manfrotto on Vimeo.

Pachetul contine:
Trepied foto
**Atentie: Nu include cap!

 

Brand:
Manfrotto
Garantie (luni):
24
Nr. zile livrare (aprox):
10